Tica sa stii ca eu chiar vorbeam serios. Daca nu se poat aduna 15 insi intru-n concurs dintr-o regiune atunci inseamna ca nu vor sa concureze,de ce sai bagam noi pe usa din dos asa ca ne sunt dragi?? vor sa concureze sa puna osu la treaba si sa organizeze, sa se zbata, sa se dea de focul leli ca nu poate tine un concurs ca nu sunt participanti si atunci mai vorbim. Cine organizeaza concursuri stie perfect ce spun eu acum.Si daca nu aduni nici 15 oameni....sa stai acasa atunci ...ca doar o meriti!!!
CUPA REGIUNILOR EDITIA I
Moderator: sorinhc
Re: CUPA REGIUNILOR EDITIA I
- Razvan Pop
Sunt de acord cu ce spune Catalin, in special partea cu un clasament facut in baza unor competitii care nu s-au desfasurat pe regulament FIPS-CIPS. Daca vrem ca lumea sa ia in serios Cupa Regiunilor trebuie ca regulile sa fie serioase, clare si fara loc de interpretari.Vasile , pe viitor nu o sa fie asa... Atunci cand vei avea 2 manse + o finala, un pescar bun cum este Marian sau CAI nu cred ca vor pica sub 15. Sa stai acum sa amesteci concurenti din 2 locatii, un parcurs facut excclusiv pe Fips Cips cu un clasament facut pe mixt ( open + fips ) .. ma rog .. e o discutie alambicata .....
-
din ce vad eu cred ca se vrea varianta cu cei calificati din regiuni,cred ca e bine sa vedem cine e disponibil din cei calificati, sa stim pe ce ne bazam
din ce vad eu cred ca se vrea varianta cu cei calificati din regiuni,cred ca e bine sa vedem cine e disponibil din cei calificati, sa stim pe ce ne bazam
Ca sa vedem cine e disponibil din cei calificati e nevoie sa se stie sigur data de desfasurare a concursului si locatia,daca nu avem o data sigura vorbim vorbe.......
A fost stabilita data si locatia. 21-22-23 Octombrie 2016. Locatia Pristol Mehedinti. detalii in curand.
- sirbu mihai
Asteptam detaliile.A fost stabilita data si locatia. 21-22-23 Octombrie 2016. Locatia Pristol Mehedinti. detalii in curand.
Claudiu, daca stii mai multe baga mare ! Eu unul, sunt interesat sa merg.
CS APS
Daca asta va fi locatia nu stiu cati din Suceava sau Iasi vor veni...
Din Iasi sunt aproape 10 ore de mers cu masina... Din Suceava 10ore jumate fara oprire.
Din Iasi sunt aproape 10 ore de mers cu masina... Din Suceava 10ore jumate fara oprire.
-
Ceva informatii despre pista ce se prinde, adancimi, curent(size cosulete)...sau mai bine sa tac ca aflu eu dupa prima mansa
-
Mamaaaa, multumesc de informatii!!! mai pe rand ca nu va pot citi pe toti deodata
- catalin232
Nu Tica, sunt numai baieti de pus la rana printre pescari. Dupa prima mansa afli ca defapt nu e aia pistaCeva informatii despre pista ce se prinde, adancimi, curent(size cosulete)...sau mai bine sa tac ca aflu eu dupa prima mansa
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”