CUPA REGIUNILOR EDITIA I

Competiția vârfurilor colorate

Moderator: sorinhc

mrvily

Re: CUPA REGIUNILOR EDITIA I

Mesajde mrvily » Lun Iul 04, 2016 4:12 pm

Si daca nu aduni nici 15 oameni....sa stai acasa atunci ...ca doar o meriti!!! :lol:
Tica sa stii ca eu chiar vorbeam serios. Daca nu se poat aduna 15 insi intru-n concurs dintr-o regiune atunci inseamna ca nu vor sa concureze,de ce sai bagam noi pe usa din dos asa ca ne sunt dragi?? vor sa concureze sa puna osu la treaba si sa organizeze, sa se zbata, sa se dea de focul leli ca nu poate tine un concurs ca nu sunt participanti si atunci mai vorbim. Cine organizeaza concursuri stie perfect ce spun eu acum.

Razvan Pop

Mesajde Razvan Pop » Lun Iul 04, 2016 4:36 pm

Vasile , pe viitor nu o sa fie asa... Atunci cand vei avea 2 manse + o finala, un pescar bun cum este Marian sau CAI nu cred ca vor pica sub 15. Sa stai acum sa amesteci concurenti din 2 locatii, un parcurs facut excclusiv pe Fips Cips cu un clasament facut pe mixt ( open + fips ) .. ma rog .. e o discutie alambicata .....
Sunt de acord cu ce spune Catalin, in special partea cu un clasament facut in baza unor competitii care nu s-au desfasurat pe regulament FIPS-CIPS. Daca vrem ca lumea sa ia in serios Cupa Regiunilor trebuie ca regulile sa fie serioase, clare si fara loc de interpretari.

diaconitapetru

Mesajde diaconitapetru » Lun Iul 04, 2016 8:47 pm

din ce vad eu cred ca se vrea varianta cu cei calificati din regiuni,cred ca e bine sa vedem cine e disponibil din cei calificati, sa stim pe ce ne bazam

mrvily

Mesajde mrvily » Mar Iul 05, 2016 9:52 am

din ce vad eu cred ca se vrea varianta cu cei calificati din regiuni,cred ca e bine sa vedem cine e disponibil din cei calificati, sa stim pe ce ne bazam

Ca sa vedem cine e disponibil din cei calificati e nevoie sa se stie sigur data de desfasurare a concursului si locatia,daca nu avem o data sigura vorbim vorbe.......

admin
Site Admin

Mesajde admin » Joi Iul 07, 2016 1:40 pm

A fost stabilita data si locatia. 21-22-23 Octombrie 2016. Locatia Pristol Mehedinti. detalii in curand.

sirbu mihai

Mesajde sirbu mihai » Vin Iul 08, 2016 11:20 am

A fost stabilita data si locatia. 21-22-23 Octombrie 2016. Locatia Pristol Mehedinti. detalii in curand.
Asteptam detaliile.
Claudiu, daca stii mai multe baga mare ! :D Eu unul, sunt interesat sa merg.
CS APS

nicu2

Mesajde nicu2 » Sâm Iul 09, 2016 7:23 pm

Daca asta va fi locatia nu stiu cati din Suceava sau Iasi vor veni...
Din Iasi sunt aproape 10 ore de mers cu masina... Din Suceava 10ore jumate fara oprire.

ticairlandezu

Mesajde ticairlandezu » Vin Aug 19, 2016 9:27 pm

Ceva informatii despre pista :?: :idea: ce se prinde, adancimi, curent(size cosulete)...sau mai bine sa tac :lol: ca aflu eu dupa prima mansa ;) :lol: :mrgreen:

ticairlandezu

Mesajde ticairlandezu » Sâm Aug 20, 2016 7:39 pm

Mamaaaa, multumesc de informatii!!! mai pe rand ca nu va pot citi pe toti deodata :twisted: :lol: :lol: :mrgreen:

catalin232

Mesajde catalin232 » Sâm Aug 20, 2016 8:53 pm

Ceva informatii despre pista :?: :idea: ce se prinde, adancimi, curent(size cosulete)...sau mai bine sa tac :lol: ca aflu eu dupa prima mansa ;) :lol: :mrgreen:
Nu Tica, sunt numai baieti de pus la rana printre pescari. Dupa prima mansa afli ca defapt nu e aia pista :D

Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”