CUPA REGIUNII DE SUD PESCUIT SPORTIV LA FEEDER
Moderator: sorinhc
- Besliu aka Copilu
Re: CUPA REGIUNII DE SUD PESCUIT SPORTIV LA FEEDER
mai ai pe cineva inaintea ta Vasile , e Grigorescu Mirel asa ca respecta ordinea te rog ! dc nu ai numar de telefon al lui ti-l dau eu nu-i problema.
Cu respect , Marian !
Hai Marine ca ziceai cami dai numarul de telefon al omului cand mil dai???
- Besliu aka Copilu
scuze acu am intrat pe forum 0741141069 Mirel.
Cu respect , Marian !
-
doua filmulete din timpul concursului, primul din ele incepe dupa 15 minute de la startul concursului, al doilea ceva mai tarziu dar amandoua sunt din prima mansa.imi pare rau ca nu am putut inregistra toata mansa, din comoditate nu am schimbat acumulatorul camerei.
https://www.youtube.com/watch?v=l_NHemlta8I
https://www.youtube.com/watch?v=UcWxzKROWEQ
https://www.youtube.com/watch?v=l_NHemlta8I
https://www.youtube.com/watch?v=UcWxzKROWEQ
Cata , Sambata nu prea iti dau dreptate cifrele. Cantitatile sunt incredibil de apropiate.. dar A e > B cu 300 de grame ..tocmai am facut urmatoarea analiza - ca imi trebuia la scoala de antrenori o analiza competitionala.:Eu vad in graficul ala cum s-a mutat pestele din sectorul B in sectorul A in a 2-a zi de concurs ... aproape fara exceptie , B-urile au produs mai bine Sambata decat Duminica iar A-urile au stralucit in ziua a 2-a de concurs.....
..
MANSA I
Sectorul A total cantitate de peste 74.97, din care loc 1 a capturat 32.9%
sectorul B : 74.55 din care locul 1 a capturat 44.3% (!)
MANSA 2
Sectorul A total cantitate de peste 66.56 kg din care locul 1 a capturat 30.3%
Sectorul B : 15 kg din care locul 1 a capturat 43% (!)
- catalin232
B-urile au dat mai bine peste in mansa 1, Sambata, ( a se citi toate locurile de pescuit ) 74 kg ,iar A-urile au dat peste Sambata si Duminica. Este adevarat ca e putin "imbarligata" treaba comparand o zi cu alta, o zi in care s-a prins peste si o alta in care poti spune ca nu s-a luat nimic... dar totusi ... daca stai sa te gandesti , pe A-uri in prima zi, cantitatea cea mai mare a avut-o Manaila ( ce a pescuit pe ultimul loc din A , langa primul loc din B) , restul de locuri din A au mers mai mult decat modest ... La fel a fost si pe B-uri in prima zi , eu am prins o cantitate foarte mare comparativ cu restul si locul pe care am pescuit a fost cel de langa Manaila ( primul loc din sectorul B ) ....
Daca in prima zi cantitatile cele mai mari cantitati s-au facut pe cate 1 singur loc din fiecare sector , in ziua 2 , in sectorul A pestele a fost distribuit mai uniform , fiind 3-4 locuri care au produs ( comparativ cu un singur loc in ziua precedenta) , iar sectorul B s-a dus in cap ....
Luand in considerare cantitatea toala prinsa in sectorul B in mansa 2 ( 15 kg ) si facand o comparatie cu mansa 1 ( 75 kg ) poti spune ca nu a fost peste .
La fel , A-urile in ambele zile au dat cam aceeas cantitate de peste .... Ok , pe analiza ta sunt contrazis intr-o singura priviinta , aceea in care eu am afirmat ca s-a mutat pestele in mansa 2 din B-uri in A-uri , ceea ce matematic este incorect daca prin mutatre se considera strict ca trebuia sa se prinda mai mult peste in ziua 2 decat in ziua 1, dar in acelas timp nu putem ignora diferentele mari de cantitate de la o zi la alta pentru sectorul B . Sambata a avut peste pe el , Duminica a avut .. miei ...
Daca bagam in analiza si faptul ca urmele pe apa date de pesti in ziua 2 ( Duminica) au tins spre zero si putinele urme care le vedeai erau concentrate pe sectorul A , avem o cu totul alta poza. Putem teoretiza ca in a 2-a zi pestele nu a mai avut apetit si s-au prins doar pesti mai "fomisti" , dar chiar si fara apetit , fiind concentrati pe o zona , din densitatea aceea mai mare creata in a 2-a zi s-a reusit a se scoate aceeasi cantitate de peste ca in ziua precedenta cand pestele era mai activ, mai pe mancare, si il puteai vedea pe toata zona de concurs.
Mai mult decat atat, mofturile pestelui pot fi vazut si din faptul ca locurile cele mai bune din ziua 1 de concurs nu au mai produs la fel de mult ( sa nu spun ca au mers exceptional de prost) , locuri ce se aflau exact in mijlocul piste. In ziua 2 de concurs , pe sectorul A au aprodus locurile de la jumatatea sectorului spre stanga ( numerele mici ) adica departe de unde s-a prins peste in mansa 1 . Avand in vedere ca in mansa 2 pe sectorul B poti considera un semi-vid piscicol, extrema dreapta a sectorului A a mers prost ( cea lipita de sectorul B ) si locurile ce au dat peste au fost in majoritate de la jumatatea sectorului A spre capatul din stanga al acestuia, eu spun ca pestele s-a mutat.
Cand am afirmat ca pestele s-a mutat , am bagat in malaxor toti factorii , atat astia matematici pe care i-ai notat tu foarte bine cat si observatiile de pe apa si de aici concluzia ... Acum .. e posibil sa fi gresit eu nu zic nu .
Daca in prima zi cantitatile cele mai mari cantitati s-au facut pe cate 1 singur loc din fiecare sector , in ziua 2 , in sectorul A pestele a fost distribuit mai uniform , fiind 3-4 locuri care au produs ( comparativ cu un singur loc in ziua precedenta) , iar sectorul B s-a dus in cap ....
Luand in considerare cantitatea toala prinsa in sectorul B in mansa 2 ( 15 kg ) si facand o comparatie cu mansa 1 ( 75 kg ) poti spune ca nu a fost peste .
La fel , A-urile in ambele zile au dat cam aceeas cantitate de peste .... Ok , pe analiza ta sunt contrazis intr-o singura priviinta , aceea in care eu am afirmat ca s-a mutat pestele in mansa 2 din B-uri in A-uri , ceea ce matematic este incorect daca prin mutatre se considera strict ca trebuia sa se prinda mai mult peste in ziua 2 decat in ziua 1, dar in acelas timp nu putem ignora diferentele mari de cantitate de la o zi la alta pentru sectorul B . Sambata a avut peste pe el , Duminica a avut .. miei ...
Daca bagam in analiza si faptul ca urmele pe apa date de pesti in ziua 2 ( Duminica) au tins spre zero si putinele urme care le vedeai erau concentrate pe sectorul A , avem o cu totul alta poza. Putem teoretiza ca in a 2-a zi pestele nu a mai avut apetit si s-au prins doar pesti mai "fomisti" , dar chiar si fara apetit , fiind concentrati pe o zona , din densitatea aceea mai mare creata in a 2-a zi s-a reusit a se scoate aceeasi cantitate de peste ca in ziua precedenta cand pestele era mai activ, mai pe mancare, si il puteai vedea pe toata zona de concurs.
Mai mult decat atat, mofturile pestelui pot fi vazut si din faptul ca locurile cele mai bune din ziua 1 de concurs nu au mai produs la fel de mult ( sa nu spun ca au mers exceptional de prost) , locuri ce se aflau exact in mijlocul piste. In ziua 2 de concurs , pe sectorul A au aprodus locurile de la jumatatea sectorului spre stanga ( numerele mici ) adica departe de unde s-a prins peste in mansa 1 . Avand in vedere ca in mansa 2 pe sectorul B poti considera un semi-vid piscicol, extrema dreapta a sectorului A a mers prost ( cea lipita de sectorul B ) si locurile ce au dat peste au fost in majoritate de la jumatatea sectorului A spre capatul din stanga al acestuia, eu spun ca pestele s-a mutat.
Cand am afirmat ca pestele s-a mutat , am bagat in malaxor toti factorii , atat astia matematici pe care i-ai notat tu foarte bine cat si observatiile de pe apa si de aici concluzia ... Acum .. e posibil sa fi gresit eu nu zic nu .
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Cu parere de rau anunt ca nu mai pot participa la cupa regiunilor.
Carp Sorin
Am luat la cunostinta cu parere de rau mi-ar fi placut sa participi.Cu parere de rau anunt ca nu mai pot participa la cupa regiunilor.
- catalin232
Doar Vasile putea scrie asa ceva !Am luat la cunostinta cu parere de rau mi-ar fi placut sa participi.Cu parere de rau anunt ca nu mai pot participa la cupa regiunilor.
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”