Oare de ce ?de vreun an au impus regula asta.
Functionalitate forum
Moderator: sorinhc
Re: Functionalitate forum
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- Tiby Baschet
Mi s-ar parea corect avertizarea userilor care pun anunturile incomplete sau in urma sesizarilor sa fie sters complet anuntul. Si mai ales BANAREA teparilor/escrocilor facand public numele lor complet, adresa si nr de telefon sa nu pateasca si altcineva asa ceva.
Iar cu localitatea la profil sunt de acord, este obligatoriu.
Sanatate
Iar cu localitatea la profil sunt de acord, este obligatoriu.
Sanatate
- Cristi Chiritoi
Se pot activa optiunile :
SUBIECTE ACTIVE
MESAJE PROPRII ?
SUBIECTE ACTIVE
MESAJE PROPRII ?
Moldavian Fishing Club - MFC
Salut , nu imi e clar ce inseamna "subiecte active". Am dat oricum enable pe toate sectiunile sa poti vedea topicuri doar din ultimile 7 zile etc.
daca e vorba doar de topicuri pe care s-a scris acestea apar colorat fata de cele citite care sunt gri. Sper sa fie ok.
MESAJE PROPRII :
In coltul din dreapta sus, cand esti logat dai click pe numele tau de utilizator " user control panel" si in tabul de overview ai " Show your posts"
Multumesc de feedback!
daca e vorba doar de topicuri pe care s-a scris acestea apar colorat fata de cele citite care sunt gri. Sper sa fie ok.
MESAJE PROPRII :
In coltul din dreapta sus, cand esti logat dai click pe numele tau de utilizator " user control panel" si in tabul de overview ai " Show your posts"
Multumesc de feedback!
Înapoi la “Propunerile voastre”