Cupa Powerfishing la Feeder - Sarulesti 2016
Moderator: sorinhc
- Briceag Alin
Re: Cupa Powerfishing la Feeder - Sarulesti 2016
Nu sunt chiar toate. Mai sunt si la Stefan .
- catalin232
Catalin poate gresesc dar fiind procesate(presate) eu consider ca nu trebuiesa fie acceptate. La fel si peletele.
Daca gresesc te rog lamureste-ma sa nu mai fac greseli/gafe.
Bocanila, procesate sunt toate cele ce le folosim la pescuit... nu ma intreba care este rationamentul pentru care unele sunt admise in concursuri si altele nu ... de exemplu, ai voie sa folosesti mei, orez, porumb, toate expandate ... dar nu ai voie sa folosesti "pufuleti" din coca ( cei clasiti de la Cukk ) ... Ma rog ... Nu eu am facut regulile ...
Cert este ca British Bread si Pastoncino poti baga in nada cat vrei.. daca imi aduc bine aminte, pastoncnon-ul chiar a facut parte din reteta de nada folosita de englezi la CMF Irlanda ....
Unde mai pui ca majoritatea nadelor au direct din fabrica bagate diferite astfel de particule, ar fi chiar culmea sa nu poti folosi 70-80 % din nade sau sa te apuci sa le macini la un grad la care nu se mai intelege nimic din ce este in compozitie sau si mai frumos, sa sitezi la ele
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
-
Toate pozele facute de organizatoriNu sunt chiar toate. Mai sunt si la Stefan .
Sent from my iPhone using Tapatalk
- mihaiboaca
Catalin recunosc ca mi-e greu sa cred. Nu este o explicatie. Mai mult decat atat pastoncino este sub forma de "pulbere" pe cand brithish bread nu. Chiar la concursurile APS tinute pe Sandulita nu am avut voie cu BB din aceleasi considerente. Daca nu ma inseala memoria Anelin a trebuit sa scoata din stand BB.
O sa recitesc regulamentul. Sper cat de curand.
- catalin232
Nu stiu vreun caz in care sa fi fost la noi vreodata interzis BB-ul ... ba chiar era de fiecare data dat ca exempli langa pastoncino de particula ce este voie a fi bagata ... cauta, cerceteaza si poate invatam si noi ceva nou ...Catalin recunosc ca mi-e greu sa cred. Nu este o explicatie. Mai mult decat atat pastoncino este sub forma de "pulbere" pe cand brithish bread nu. Chiar la concursurile APS tinute pe Sandulita nu am avut voie cu BB din aceleasi considerente. Daca nu ma inseala memoria Anelin a trebuit sa scoata din stand BB.
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
- mihaiboaca
Am reusit sa imi gasesc timp sa caut si am gasit urmatorul articol:
a) The quantity of ground bait [this must be measured when ready to use (wet and sieved) including earth, gravel, corn maize, wheat, hempseed, etc. and other additives that are not toxic for the fauna and the water environment] is limited to 12 litres. The use of pellets, boiles or any other kind of agglomerated ground baits is not allowed for hooking and ground baiting. F.I.P.S.e.d.’s Executive Committee may modify said quantities, upon the proposal of the Technical Commission;
Official Rules “FEEDER” approved by F.I.P.S.e.d. Directing Committee – ROME (Italy) – 13 – 14/11/2015 Page 6/20
Acum spuneti voi?
a) The quantity of ground bait [this must be measured when ready to use (wet and sieved) including earth, gravel, corn maize, wheat, hempseed, etc. and other additives that are not toxic for the fauna and the water environment] is limited to 12 litres. The use of pellets, boiles or any other kind of agglomerated ground baits is not allowed for hooking and ground baiting. F.I.P.S.e.d.’s Executive Committee may modify said quantities, upon the proposal of the Technical Commission;
Official Rules “FEEDER” approved by F.I.P.S.e.d. Directing Committee – ROME (Italy) – 13 – 14/11/2015 Page 6/20
Acum spuneti voi?
-
Mihai,la noi ai voie. Diar la Green Baits nu a fost voie. Lasa ce este "dincolo". Uita. E cam cu larvele si fuii de la anul. Sunt interzise la mondiale dar... nu stii daca masura se va implementa si la noi,probabil ca nu. Altfel iarasi va fi nevoie de carduri.
In 2015 prima etapa APS Greaca Cercani a fost ridicata problema British Bread de catre dnul Cismas viewtopic.php?f=3&t=14052&start=160 iar dupa concurs exista si un articol unde locul.3 specifica ca a folosit british bread http://www.dependentdefeeder.ro/Blog/?p=61
Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
Pagina 17 din acel topic.
-
in primul rand pastoncino si british bread nu se incadreaza in articol, e pesmet englezesc, adica pesmet dintr-o paine mai densa insa macinate diferit.daca ele nu ar fi folosite nu ai avea voie cu multe nade pentru ca ele contin faina de biscuiti chiar daca sunt la baza cu faina de peste.si este folosit si la mondiale.exemplu:https://www.youtube.com/watch?v=8zrPSAmLEvsAm reusit sa imi gasesc timp sa caut si am gasit urmatorul articol:
Acum spuneti voi?
urmareste de la minutul 11.20
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”