2017 Program Concursuri Organizate de APS
Moderator: sorinhc
Re: 2017 Program Concursuri Organizate de APS
Ce organizeaza Vasile organizează clubul sportiv APS nu Vasile de capul lui. Și cele doua concursuri sunt puse cu acordul și consultarea președintelui clubului APS. Cine nu dorește nu e obligat sa participe.Dupa 20 Ian. Voi poată detalii despre cele 2 concursuri.
Multumim Catalin, intrutotul de acord cu tot ce ai spus si iti multumim atat tie cat si lui Vasile
totusi, ai incercat o discutie cu concesionarii de la Mihailesti ?
poate ei nu stiu ce inseamna un regulament FIPS-CIPS, ca nu e posibil (decat accidental) sa facem vreun rau pestilor importanti ai lacului si pestilor din populari, poate ei nu stiu ca in afara de cativa obleti care inevitabil vor deceda, toti pestii se intorc in lac
ma bucur pentru reintroducerea unei etape la Dunare
totusi, ai incercat o discutie cu concesionarii de la Mihailesti ?
poate ei nu stiu ce inseamna un regulament FIPS-CIPS, ca nu e posibil (decat accidental) sa facem vreun rau pestilor importanti ai lacului si pestilor din populari, poate ei nu stiu ca in afara de cativa obleti care inevitabil vor deceda, toti pestii se intorc in lac
ma bucur pentru reintroducerea unei etape la Dunare
Am vorbit ei cu Gigi Ștefan el are Mihăilești. Ne știm de vreo 15 ani far mia zis ca pe Mihăilești nu se pescuiește în nici un fel.
- catalin232
Eu am tot incercat sa fac lucrurile sa functioneze pentru locatiile respective, administratia nu e interesata de niciun eveniment de genul. Nu au pescuit cu taxa ( pe Mihailesti este oprit de ani de zile ) , traiesc din acvacultura si ce mai fac ei pe acolo. Nu au nevoie de ochi in plus pe lac , de oameni care vin sa pescuiasca si sa fie vazuti de altii ca pescuiesc, nu au nevoie de " mizilicul " adus din asa eveniment, nu ii intereseaza publicitatea. Daca usa este inchisa, inchisa ramane din pacate asta este realitatea....
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
-
Nea Vasile, dar are tot lacul concesionat ? ca intelesesem de fapt ca doar vatra satului ar fi concesionata, zona in care are vivierele si nu intreg lacul. Nu mai zic ca pe vremea cand se pescuia cu taxa urcau baietii pana pe Arges in sus. Pacat ca nu e de acord cu concursul.Am vorbit ei cu Gigi Ștefan el are Mihăilești. Ne știm de vreo 15 ani far mia zis ca pe Mihăilești nu se pescuiește în nici un fel.
-
Vasile, Catalin,
Cred ca este foarte bine ca ati postat programul mai devreme. Dupa cum vedeti, de cativa ani sunt peste 50 de concursuri de feeder in fiecare an si devine destul de greu sa te hotarasti.
Cat privesc competitiile pe Dunare, cand se dezgheata putin am putea face o vizitare ca pe vremuri.
Am fost anul trecut La Bagare si la piciorul podului Cernavoda, ca si pe CDMN, si am gasit locuri foarte frumoase pentru 30-40 de concurenti. Doar ca depindem de nivelul Dunarii.
La Galdau, intr-adevar, pescuitul comercial si cel ilegal au ras tot ce se putea rade. Nu mai merita sa incercam acolo pana se interzice pescuitul comercial pe Borcea.
Cred ca este foarte bine ca ati postat programul mai devreme. Dupa cum vedeti, de cativa ani sunt peste 50 de concursuri de feeder in fiecare an si devine destul de greu sa te hotarasti.
Cat privesc competitiile pe Dunare, cand se dezgheata putin am putea face o vizitare ca pe vremuri.
Am fost anul trecut La Bagare si la piciorul podului Cernavoda, ca si pe CDMN, si am gasit locuri foarte frumoase pentru 30-40 de concurenti. Doar ca depindem de nivelul Dunarii.
La Galdau, intr-adevar, pescuitul comercial si cel ilegal au ras tot ce se putea rade. Nu mai merita sa incercam acolo pana se interzice pescuitul comercial pe Borcea.
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”