De-a lungul timpului pe forumul acesta am incercat sa permitem libera exprimare a tuturor utilizatorilor. Nu am mers pe sanctionare, sau pe cenzura. (Cel mult am scos linkurile catre siteurile care interzic/nu permit/scot linkurile catre noi.)
Ceea ce pt mine a fost cel mai bun lucru, inca sunt pe aici
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
prin alte parti sincer nu mai intru decat odata sau de doua ori pe an cand mai aflu de la unii sau altii ca sa mai discutat o treaba care pare interesanta.
isi exprima liber o opinie, nu pentru a deranja userii de aici, ci mai degraba in scopul de a-si prezenta o pozitie personala vis-avis de ceva extern acestui forum.
Exprimarea libera a opiniei este cea mai importanta. PUNCT
De aceea nu am luat niciodata in calcul sa sanctionez sau sa avertizez aceasta semnatura.
Corect.
Mai mult, eu vad lucrurile astfel : e un forum, nu o biserica, e un loc in care ne intersectam si schimbam pareri despre pescuit... nu un templu al pescuitului, al limbii romane sau altceva.
Restul e si va fi "Can-Can". In cateva cuvinte esenta acestui forum - libertatea de exprimare.
Eu apreciez situatia semnalata aici astfel: Tu iti respecti prietenul, si ca un bun prieten, incerci sa ii aperi cumva renumele. Asta spune foarte multe despre tine ca om, si eu personal, apreciez asta.
Corect.
Dar dincolo de prietenie, nu vreau sa ii ingradesc lui ClaudiuE libera exprimare
Corect,
Rog utilizatorii sa se adreseze cu @caludiue sau cu @admin (ex) ca sa evitam confuziile. Eu unul nu stiu la care "Caludiu" face referire @Db500.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Vreau sa luam in discutie (ca doar e libera) si faptul ca "unii" ar trebui sa merite dreptul de aposta in anumite sectiuni ale forumului. Nu mergeti la extreme cand va zic asta, doar cateva bine alese. Nu mi se pare normal ca oricine sa poata comenta in sectiunea "Propunerile Vostre". Cred ca aceasta sectiune sa poata fi vizualizata de oricine dar doar cei care au un nr de posturi sa poata sa faca si propuneri. Un numar de posturi = macar un interes pt dezvoltarea acestui forum. Un membru din 2015 care are doar 9 postari nu mi se pare normal sa poata posta "pe bunul lui plac" intr-o sectiune menita sa dezvolte forum DDF din motivul simplu NU A AVUT INTERES PT ACEST FORUM. Eu nu vad un mebru din 2015 cu 9 postari (inclusiv ultima de aici) sa "poata" ajuta un forum cu sugestii. Cu alte lucruri CLAR DA (daca poate).
Am sa deschid un topic separat pe aceasta tema unde vreau sa explic mai pe larg propunerea mea si sa supunem discutiei acest subiect.
Va rog continuati discutia, am sa editez postarea mea si am sa trec link-ul catre noul post cu aceasta propunere.
Multumesc