Eu sunt al doilea prieten cu Acolyte Plus de 11. Nu am apucat inca sa o pescuiesc, dar când am luat-o a fost in urma unei cercetări intense.
Vârfurile desi "mari" sunt perfecte pentru lanseu mai mare de 35-45m. Părerea mea este ca daca pui si o mulineta cu tambur mare (un 4000 uzual) si fir textil cu înaintaș mono te vor ajuta enorm în precizie. Multe lansete pot duce 50-55m chiar dacă nu sunt destinate acestor distanțe DAR noi pescuim cu vad fix (de cele mai multe ori), consider mult mai important sa și ajungi de fiecare data in acelasi loc decât sa te împrăștii pe toată balta. Daca nu preferi textilul si vrei cu mono, este posibil sa fie dificil sa ajungi 55m cu Acolyte. Este o lanseta cu un preț accesibil si de calitate. Teoretic si TriCastul si Equis merita.. dar... Deja sunt pe lista ta de nu.
Poti sa iei in considerare si Browning King Feeder Ultralight
LE: Vârfurile sunt de 2, 2,5 si 3. Iar puterea de aruncare declarata de 60g e pentru vârful de 2 Oz. Lanseta e realizata în asa fel încât și vârful de 3 sa semnalizeze bine
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Eu de unu nu as face afirmații de genu cu care vârf lucrează mai bine sau puterea e pt vârful x in condițiile in care nu am pescuit cu lanseta in apa pana acum.
Deasemenea nu cred ca puterea unei lansete sta in vârful unei lansete de feeder. Poate sunt argumente clare și eu nu știu de ele.
Sent from my iPhone using Tapatalk