La momentul acesta, balta inca este inghetata pe toata suprafata. O fi buna ea padurea vara, dar iarna prea tine adapost .
Aici vom anunta data deschiderii si tot aici o sa postam rezultate si noutati pentru sezonul 2017 .
Pagina oficiala : www.baltacamineasca.ro
Balta Camineasca sezon 2017 si 2018
Moderator: sorinhc
- catalin232
Re: Balta Camineasca sezon 2017
Cataline! O mai fi crescut carasul ala ? Tare as face prin aprilie o partida la fixa.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- catalin232
Nu cred ca se va pune vreodata probleme de crescut a carasului de acolo intrucat densitatea este foarte mare. Ceea ce iti pot confirma este ca , am fost in toamna pe acolo dupa ce a fost inchisa si am scos niste "carasei" de 400-600 gr de cea mai mare frumusete . Caras mare exista , insa trebuie sa treci de hoardele de carasi palmasi.Cataline! O mai fi crescut carasul ala ? Tare as face prin aprilie o partida la fixa.
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Pam ! Pam !am scos niste "carasei" de 400-600 gr de cea mai mare frumusete . Caras mare exista , insa trebuie sa treci de hoardele de carasi palmasi.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
@catalin232 ! Ai adormit in post ? Ne lasi la voia Facebook ? Hai ca am vazut poza cu ciortanul prins la minipop-up utopia si florile din padure. Asteptam detalii de la tine cu privire la taxe,......Aici vom anunta data deschiderii si tot aici o sa postam rezultate si noutati pentru sezonul 2017 .
- catalin232
Scuze sefule , sunt racit cobza si imi afecteaza gandirea se pare . Deschiderea oficiala este pe 17.03.2017 . Am facut cu baietii o ieseala Duminica asa de control si din pacate am avut dreptate .. localizarea = cheia succesului. Intrucat nu ne-am putut aseza toti pe locurile pe care am vrut si unde era pestele , am fost la voia sortii , random la Padure . Am prins si acolo ceva baboi , nimic de spus , dar carasul ala de te rupe Vara , a fost cvasi absent . Oricum , este de inteles avand in vedere ca saptamana trecuta mai avea zapada sub maluri pe unele portiuni , foarte rece apa .
Va mai pot da o informatie de interior , lacul a fost populat in primavara cu 4 tone de ciortan ( 1-3 kg ) si din astia am reusit si noi sa prindem , sunt mai activi. Batranii lacului se pare ca inca au ramas pe zonele de iernat
Cea mai productiva momeala a fost porumb dulce + vierme la carlig, montura fips/cips ( cosulet) . Am luat si la method cu Utopia Mini Pop-up Tutti Frutty , am fost singurul care am incercat si asa ceva, dar baietii au luat pe cosulet.
Doar Ruse a prins 2 carasi , dar frumosi , aprox 300gr si aia au fost cam singurii care au fost prinsi. Dimineata am vrut sa ne oprim in partea dreapta a padurii , acolo era deja un cuplu la pescuit ( culmea, balta inchisa ) si aveau activitate intensa la cara pe lansete ( dadeau cu bambina) , de aici am tras si eu concluzia ca locul acela pe care voiam sa merg era o zona ce tine mult peste , luand in considerare ca noi nu am scos decat 2 carasi toata ziua , cuplul respectiv cred ca a luat vreo 3 buc cat ne-am invartit noi pe acolo dupa locuri si tot aveau rateuri ( deh , amatori ) .
Va mai pot da o informatie de interior , lacul a fost populat in primavara cu 4 tone de ciortan ( 1-3 kg ) si din astia am reusit si noi sa prindem , sunt mai activi. Batranii lacului se pare ca inca au ramas pe zonele de iernat
Cea mai productiva momeala a fost porumb dulce + vierme la carlig, montura fips/cips ( cosulet) . Am luat si la method cu Utopia Mini Pop-up Tutti Frutty , am fost singurul care am incercat si asa ceva, dar baietii au luat pe cosulet.
Doar Ruse a prins 2 carasi , dar frumosi , aprox 300gr si aia au fost cam singurii care au fost prinsi. Dimineata am vrut sa ne oprim in partea dreapta a padurii , acolo era deja un cuplu la pescuit ( culmea, balta inchisa ) si aveau activitate intensa la cara pe lansete ( dadeau cu bambina) , de aici am tras si eu concluzia ca locul acela pe care voiam sa merg era o zona ce tine mult peste , luand in considerare ca noi nu am scos decat 2 carasi toata ziua , cuplul respectiv cred ca a luat vreo 3 buc cat ne-am invartit noi pe acolo dupa locuri si tot aveau rateuri ( deh , amatori ) .
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
-
"Deschiderea oficiala este pe 17.03.2018". Probabil ai gresit,nu?
- catalin232
In mod flagrant de evident . Am modificat , merci de palma"Deschiderea oficiala este pe 17.03.2018". Probabil ai gresit,nu?
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
- Tiby Baschet
Merge cineva duminica?
Eu as avea timp maine. Nu am mai fost la balta asta, ce traseu este recomandat? Pare mai usor spre Giurgiu si dreapta la Uzunu. Nu stiu cum e DJ603 insa...