Piticii mei cer o lansetă nouă!
Moderator: sorinhc
Re: Piticii mei cer o lansetă nouă!
As compara eu... dar unde sa gasesc in Iasi asa ceva...ca la noi pescuitul la feeder tinde spre casting .
- Tiby Baschet
In legatura cu acolyte plus, da, este o lanseta superba, subscriu. Gama ultra nu imi place, e foarte moale pe langa plus dar nu e rea deloc.
Am varianta de 3.00 plus si sunt foarte multumit. Am analizat vreo 30 de pickere pt achizitie inainte si nu am putut sa gasesc un bat mai reusit. Drennan s-au intrecut pe ei insasi
Ma bate gandul sa iau si 3.30.
Noroc
Am varianta de 3.00 plus si sunt foarte multumit. Am analizat vreo 30 de pickere pt achizitie inainte si nu am putut sa gasesc un bat mai reusit. Drennan s-au intrecut pe ei insasi
Ma bate gandul sa iau si 3.30.
Noroc
@Tibi poate vrei sa zici ca Acolyte Ultra de 10ft e mai moale decat varianta Plus de 10ft. Cea ce e corect inca nu sunt de acord si nu as dori sa inducem colegii de pe forum in eroare cu afirmatia "gama Ultra e foarte moale" pentru ca in lungimea de 11ft+ lucrurile se schimba.
Tibi depinde la ce vrei sa le pescuiesti.
Ultra e lanseta pentru platica, caras, ciortan. Si e ok pt asa ceva. Daca te gandesti la Plus sa pescuiesti la method, merge dar tine si de preferinte. Unii vor la method o lanseta mai permisiva. Altii mai rapida. Din fericire ai de unde alege .
Plus se apropie prea tare de MP Medium sa zic asa.
Pun un scurt filmulet cu Acolyte Ultra alaturi de Tournament 11ft. Asa, scuturate doar la rece
https://youtu.be/DZ6v6fzVSM4
Ultra e lanseta pentru platica, caras, ciortan. Si e ok pt asa ceva. Daca te gandesti la Plus sa pescuiesti la method, merge dar tine si de preferinte. Unii vor la method o lanseta mai permisiva. Altii mai rapida. Din fericire ai de unde alege .
Plus se apropie prea tare de MP Medium sa zic asa.
Pun un scurt filmulet cu Acolyte Ultra alaturi de Tournament 11ft. Asa, scuturate doar la rece
https://youtu.be/DZ6v6fzVSM4
Am fost ieri pe Greaca Cercani, activitate slabuta la feeder, cei care puteau arunca pana in malul de vizavi au scos crapi la foc continuu. Dar nu ma plang, pentru prima partida a fost chiar ok, am prins caras (50-200grame) si un ciortan la vreo 7-800 grame. Atat Matrix S-class cat si Acolyte Plus sunt ce voiam, in sensul ca nu mi s-au parut diferite pe balta fata de magazin. Acolyte e spectacol la ciortan, i-am blocat frana sa vad cum preia socurile si mi-a placut ce am vazut. Varful de 2 oz semnalizeaza si rosioara de 50 de grame. Nu vad ce ii poti cere mai mult de atat.
Matrixul, cu 30 cm in plus, lanseaza cu aproximativ 50% mai departe. Acelasi momitor, acelasi fir, aceeasi forta (aproximativ) in lanseu : acolyte 44 ture mulineta, matrix 68. Surpriza placuta la matrix a fost senzitivitatea, neasteptat de mare.
Matrixul, cu 30 cm in plus, lanseaza cu aproximativ 50% mai departe. Acelasi momitor, acelasi fir, aceeasi forta (aproximativ) in lanseu : acolyte 44 ture mulineta, matrix 68. Surpriza placuta la matrix a fost senzitivitatea, neasteptat de mare.
-
Pe ce stand ai dat?
Am fost si eu pe balta duminica si chiar a fost neasteptat de bine pentru perioada asta, avand in vedere faptul ca balta s-a dezghetat de cateva zile. Am prins vreo 9-10 ciortani (media intre 500-700 grame si cel mai mare cam la 1 kg) si vreo 5 carasi micuti. Cu mine au mai fost si alte persoane si unele dintre ele au prins mai bine decat mine.
Am fost si eu pe balta duminica si chiar a fost neasteptat de bine pentru perioada asta, avand in vedere faptul ca balta s-a dezghetat de cateva zile. Am prins vreo 9-10 ciortani (media intre 500-700 grame si cel mai mare cam la 1 kg) si vreo 5 carasi micuti. Cu mine au mai fost si alte persoane si unele dintre ele au prins mai bine decat mine.
Costin Mirea
Am fost la Cofetari, am fost 3 pe standurile alea doua care nu au gard imprejmuitor, cu 2 banci sub umbrar. Toți am dat după caras, cu coșuleț și pinkies, s-au prins cam 100 de carasi. Un prieten a luat acasă vreo 4-5, a zis că pe cât sunt de frumoși, pe atât sunt de nașpa la gust Tu unde ai stat, cu ce ai dat de te-a tăbărât ciortanul?
Acolyte plus de 11ft??
Inviato dal mio iPad utilizzando Tapatalk
-
Nu stiu cum se cheama standul pe care am dat, este cel din curba, unde s-a construit si un ponton nou. Am dat cu o nada fishmeal verde, in prima parte a zilei la cosulet iar apoi am schimbat pe method. La carlig a mancat bine pe rama in combinatie cu vierme sau porumb de conserva. Ma asteptam sa manance la larva de libelula dar nu am avut nici o trasatura. Cand am pescuit la method am folosit mai multe variante de bandumuri de la Sonubaits. M-am mirat si eu de atata ciortan, credeam ca va intra mai mult caras.
Costin Mirea
da!Acolyte plus de 11ft??
Înapoi la “Echipament si accesorii”