Lansetele noi de la Korum
Moderator: sorinhc
Re: Lansetele noi de la Korum
Nu prea inteleg ce vrei sa spui ? Te referi la design? Clar sunt alte lanseta pt ca sunt din 3 segmente. Alta manacare de peste .[/quote]
Da ma refeream la desing, finisaje, nu e rau la banii aia, de actiune nu stiu ce sa zic, am avut un 10 ft care era progresiva
Inviato dal mio iPad utilizzando Tapatalk
Dumnezeule mare ! Ma lasat inima . Deobicei dupa cateva partide cand vad exact cam care ar fi cel mai folosit varf in conditiile mele uzuale caut sa am unul de rezerva. La asta categoric NU as face asta. Incerc sa inteleg logica pretului asa mare dar ......
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
ai vazut Sorine cum te incurajeaza prietenii ?
pretul e mare pentru ca varful si port-varful sant dintr-o bucata
pretul e mare pentru ca varful si port-varful sant dintr-o bucata
- catalin232
Nu , ele sunt diferite ( alta conicitate si lungime )Catalin, varfurile de la UL/Bomb sant acaleasi cu cele de la UL 2,70/3,00 ?
@Sorinhc
Nu inteleg de ce te lasa inima pentru ca pretul este unul chiar decent luand in considerare ca la banii aia chiar cumperi o jumatate de lanseta. La modelul asta , varfurile sunt construite direct in segmentul port varf , daca vrei, poti considera ca sunt dintr-o bucata.
In consecinta, tu sa imi spui mie daca 1 varf de 45 cm de Preston 100 lei sau unul de Daiwa ( megatop 40cm ) 200 lei sunt mai decente la pret decat o jumatate de lanseta ( 1,70m ) de la un Drennan Ultralight Bomb 170 lei . Mai ia in considerare si faptul ca FeederShop nu percepe adaos comercial pentru piese de schimb lansete clientilor ce au cumparat respectivele scule de la noi , asadar , daca iei un Ultralight de la noi si se intampla sa ai nevoie de un varf, nu o sa platesti 170 lei pe el ci mai putin.
Vezi tu ? Nu e dracu atat de negru
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
@cismasDrennanul visat de mine (l-a luat Razvan Zl. ) nu cred ca poate fi egalat de alta lanseta(evident dupa gustul meu), dar daca rup un varf ...e...juma' de lanseta
Daca vrei sa-mi mulțumești toată viața si ar mai ramane loc sa-mi multumesti .....te pot pune in legătura cu cineva din Bucuresti care vinde (deocamdată oferta este doar pt mine ) o lanseta pe care cu siguranta drennanul de mai sus incearca sa o egaleze....si tot incearca . Ce zici? Te trimit in raiul ultralighturilor de 10 ft ?
zi despre ce e vorba, niste link-uri, filmulete, ceva...
eventual pe m. privat
eventual pe m. privat
@cismas
Lasa-mi in privat o adresa de email.
Nu vreau sa tulbur topicul mai mult decat am facut-o deja
Lasa-mi in privat o adresa de email.
Nu vreau sa tulbur topicul mai mult decat am facut-o deja
am rugamintea CatalinAR sa ma luminezi si pe mine: despre ce lanseta e vorba ? cine-i trimisa raiului ultralaightului pe pamant ? multumesc anticipat
Am mutat discutia AICI ! Sa continuam discutia despre noile lansete de la Korum in liniste .am rugamintea CatalinAR sa ma luminezi si pe mine: despre ce lanseta e vorba ? cine-i trimisa raiului ultralaightului pe pamant ? multumesc anticipat
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
Înapoi la “Echipament si accesorii”