Salut !
Personal nu ma deranjeaza daca mulineta este mai mare. Ma deranjeaza cand e prea mica. Am vazut pe balta de la cei care folosesc mulinete mari raportate la bat pana la cei care folosesc mulinete mici raportate la bat. Toti spuneau ca "se echilibreaza bine". Chestie de gust cum zic unii
.
La mine primeaza in toate stilurile de pescuit o mulineta mai mare decat mai mica. Raportul inele vs mulineta
la ultralight nu stiu ce sa zic. Ce pot sa afirm este ca cu ultralight dai de regula la peste mic si poate mediu in distante scurte si foarte scurte. Te poate ajuta o mulineta bine echilibrata pt ca e mai usoara si faci fata la puzderia de peste mic si mediu, sute de lanseuri ....
Poate este o alegere putin nefericita cea facuta de individul din poza pt ca e si cu baitrunner ceea ce o face mai grea (desi pare Shimano si poate CI4 care sunt putin mai usoare). Eu as pune o mulineta de marimea asta (la tambur) dar clar NU cu baitrunner pe un ultralight. Am o mulineta cu baitrunner pe Drennan Red Range 10' dar merg in general la pescuitul ciortanului si chiar a crapului. Acolo chiar nu ma deranjeaza, e altceva. Poate individul din poza pescuia la crap... cine stie.
Chiar sunt curios de lansetele de la Italica. Pretul lor e unul destul de piperat....... sunt curios si de calitate .....
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!!
Ce bine era