Am fost anul trecut pentru prima data (si singura data). Am fost pe călduri de 38 si vânt de-mi zburau toate, in 4 ore eram mai rosu decât masina mea. Nu am prins nimic, dar consider ca ori nu i-am localizat ori si ei erau la fel de sictiriti ca si mine. Am fost pe partea opusa pontonul ala mic si spre coada baltii. E interesant, dar parca prefer totuși Bila 2
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Balta Candeasca
Moderator: sorinhc
-
Re: Balta Candeasca
Salutare. Azi am facut prima partida pe aceasta balta, pe bazinul 1. Rezultat multumitor pt inceputul sezonului: 3 ciortani 1.5 - 2.5 kg si un caras frumos trecut de jum de kg.. Desi a fost luni, destul de multi pescari pe balta...senzori si bambine, am fost singurul feederist Taxa este 70 de ron. Mai exista si bazinul nr. 3 ( aceeasi taxa)...am inteles de la Claudiu, administratorul baltii ca tine mult caras, doar ca momentan papa cel micut, cam cat palma + exemplare frumoase de crap, dar mai rar Per total o balta de revenit, doar ca, asa cum s-a mai spus si anterior, de evitat weekendul..
Sent from my Lenovo YT3-X50F using Tapatalk
Banuiesc ca pe method? Cu ce momeala la carlig? Si mie imi place balta, e cam aglomerata pentru gradul meu de precizie in lansare , dar are peste frumos si sanatos.
In schimb, in weekend cel putin, partea cea mai rea o reprezinta zgomotul celor cu parapanta. Te ia de cap,partz- partz ,vrum-vrum cu motorul pe deasupra campului si baltii, iti vine sa pleci si sa nu mai revii.
Administratorii baltii sunt amandoi foarte OK, nota 10.
In schimb, in weekend cel putin, partea cea mai rea o reprezinta zgomotul celor cu parapanta. Te ia de cap,partz- partz ,vrum-vrum cu motorul pe deasupra campului si baltii, iti vine sa pleci si sa nu mai revii.
Administratorii baltii sunt amandoi foarte OK, nota 10.
-
De treaba cu parapanta habar nu aveam, azi nu s-au auzit decat senzori 2 dintre ciortani la method.. Surpriza a venit la un piker de 2.40, la max 10 m. in dreapta pontonului, cosulet, struna de 0.10, carlig de 18 , 2 viermusi.. unde a intrat fratele mai mare
-
Iar la method au intrat la porumb si utopia tutti frutti
-
Iar carasul la cosulet, larve de libelula. Practic n-am prins cu aceeasi momeala mai mult de un peste..
Da, asa este. Chiar am omis asta. Mai sus putin de balta e un platou unde se aduna d'astia. Au barait pe reprize de mi se luase. Nu stiu cum de am uitat sa scriu de baraieli . Chiar a fost simpatic unul de pierduse controlul (era si vant) si mai mai sa se duca in apa. Am zis HAI ca stiu ca poti sa inoti .In schimb, in weekend cel putin, partea cea mai rea o reprezinta zgomotul celor cu parapanta. Te ia de cap,partz- partz ,vrum-vrum cu motorul pe deasupra campului si baltii, iti vine sa pleci si sa nu mai revii.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era