Capete sunt considerate doar in concurs. Depinde mult de cine e pe balta ..... pestele circula dar stii cum e vorba aia ca circuli dar te si opresti . In fine important e sa participi nu sa castigi .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pescuit la Crap Moara Vlasiei2 - 2017
Moderator: sorinhc
Re: Moara Vlasiei 2
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
-
Intr-adevar a inceput sa circule dar se mai si opreste . Acum , ca a fost noroc sau nu , a preferat UTOPIA TUTTI FRUTTI . Data viitoare o sa le incerc si pe celelalte , cine stie ce mai vine .Capete sunt considerate doar in concurs. Depinde mult de cine e pe balta ..... pestele circula dar stii cum e vorba aia ca circuli dar te si opresti . In fine important e sa participi nu sa castigi .
-
Asta e pt Claudiu ...Intr-adevar a inceput sa circule dar se mai si opreste . Acum , ca a fost noroc sau nu , a preferat UTOPIA TUTTI FRUTTI . Data viitoare o sa le incerc si pe celelalte , cine stie ce mai vine .Capete sunt considerate doar in concurs. Depinde mult de cine e pe balta ..... pestele circula dar stii cum e vorba aia ca circuli dar te si opresti . In fine important e sa participi nu sa castigi .
-
Si asta e pt Catalin ...Asta e pt Claudiu ...Intr-adevar a inceput sa circule dar se mai si opreste . Acum , ca a fost noroc sau nu , a preferat UTOPIA TUTTI FRUTTI . Data viitoare o sa le incerc si pe celelalte , cine stie ce mai vine .Capete sunt considerate doar in concurs. Depinde mult de cine e pe balta ..... pestele circula dar stii cum e vorba aia ca circuli dar te si opresti . In fine important e sa participi nu sa castigi .
- catalin232
Afica ce vreti sa spuneti ? Eu nu pun gura pe asa ceva
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Bravo Dragoș !!! Frumos tare!!! Mi-ai facut o pofta...
RM
Sent using Tapatalk
RM
Sent using Tapatalk
-
.Bravo Dragoș !!! Frumos tare!!! Mi-ai facut o pofta...
RM
Sent using Tapatalk
Pe foamea asta , nu mai facem mofturi . . Claudiu , ii tin calzi pina ajungi si tu .
Mai am vreo 2 saptamani până pot in timpul săptămânii...in weekend nu vreau sa vin acolo.
Zi unde l ai luat!
RM
Sent using Tapatalk
Zi unde l ai luat!
RM
Sent using Tapatalk
-
De la Obor , de unde !
-
Pontonul 3 . Ideea e ca a inceput sa pape si daca nadesti suficient , te baga in seama . Altfel , nici nu se uita la tine !