Piticii mei cer o lansetă nouă!

Sfaturi, recomandari, sugestii despre lansete, mulinete accesorii si monturi.

Moderator: sorinhc

Tiby Baschet

Re: Piticii mei cer o lansetă nouă!

Mesajde Tiby Baschet » Joi Mar 09, 2017 8:32 pm

Si eu am ambele lansete. Sx-ul de 12 este mai tarisor un pic decat acolyte plus de 10 si 11. Asta am vrut sa subliniez. Sunt foarte aproapiate ca actiune.

Bafta la baboi

Solzescu

Mesajde Solzescu » Mie Apr 05, 2017 8:49 pm

Am mai pus vreo cateva partide de pescuit peste ambele lansete luate de curand. Matrix S Class nu e chiar cu 50% mai buna in lanseu fata de Acolyte Plus, aveam eu o teama sa lansez mai in forta cu Drennanul. Care teama, intre timp, mi-a disparut. Am prins si pesti mai mari cu Plus-ul si m-a surprins de fiecare data: estimam cu un kilogram in minus pestii de 2 sau 3 kilgrame, atat de fortos e cotorul. Inca nu am prins peste care sa ma faca sa imi doresc mai multa putere la cotor. Am luat in varf de 1 oz, slow taper, care semnalizeaza "exagerat". Mai firesc ar fi fost unul de 1.5 oz, cred. Cu Matrixul nu prea am prins un peste mai mare, sa o simt cum se descurca in dril. Oricum, incepe sa mi se para delicata fata de bestia slim de Acolyte...

candes

Mesajde candes » Joi Apr 06, 2017 8:45 pm

Acolyte-urile plus sau ultra au fost gândit el dintr-un motiv cu vârfurile din dotare. Îți împărtășesc impresia despre Plus, are forța in cotor și e bestial in lansare. Și mie imi place foarte mult cum lucrează.

Sent from my iPhone using Tapatalk

catalin232

Mesajde catalin232 » Joi Apr 06, 2017 9:17 pm

Daca tot vorbiti de Drennan Acolyte Plus 11ft , luati si o poza sa aveti pe ce discuta .
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

biroena

Mesajde biroena » Joi Apr 06, 2017 9:30 pm

11 plus e lanseta mea preferata pt pescuitul medium light .

Prins intr-un canal , idea e ca am putut forța / contracara Peștele .... sensibilă dar cu o buna rezerva de putere

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

ramadri

Mesajde ramadri » Vin Apr 07, 2017 1:35 am

Cătălin nu puteai Photoshopa niște in kile in minus la pescar :) ... Nu de alta da nu se vede bine lanseta.
Si daca tot vorbim, am simțit rezerva de putere mai bine in Plusul de 11 decât in Medium Matchpro-ul de 12. Plusul se descurca bine și in lansare, iar cu un crap de 5.6kg nu prea a stat la discuții. Pe semnalizare nu m-am lămurit, ori alea 2 babusce ce le-am scos erau drogate/turbate ori varful cel mai mic din dotare este absolut fenomenal. Ma voi pronunța suplimentar după vreo alte 2 partide

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

catalin232

Mesajde catalin232 » Vin Apr 07, 2017 8:27 am

Cătălin nu puteai Photoshopa niște in kile in minus la pescar :) ...
Pai daca ma pricepeam eu la asa ceva , nu crezi ca ma lucram pe mine mai intai ? :twisted: :twisted: :twisted:

Înapoi la “Echipament si accesorii”