Daca tot nu avem un topic pentru aceasta balta si dupa cum majoritatea dintre voi stiti , sunt unul dintre fanii declarati ai acestei locatii atat pentru densitatea de peste cat mai ales pentru conditiile pe care le ofera (cazare, curatenie,administratie, regulament, peisaj), m-am gandit sa-l deschid eu.Asta ca sa am si eu unde sa ma "laud" in viitorul mai mult sau mai putin indepartat , pentru a schimba impresii sau experiente , dar si pentru a stabili eventuale partide de pescuit impreuna cu potentiali doritori. Urmatoarea mea partida de 2 zile va fi pe 16 si 17 mai .
Editat de catalin232
Lasa ca te laud eu
Balta Solacolu sezon 2017
Moderator: sorinhc
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Balta Solacolu
De 3 ani tot vreau sa merg dar din păcate prin natura serviciului meu nu-mi pot face niciodată planuri pe mai mult de o săptămână. Cum cererea e mare tot timpul in weekenduri si de sărbători, nu apuc sa merg niciodată acolo.
Asa ca eu nu am nimic împotriva sa te "lauzi", mai am si eu ce citi
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Asa ca eu nu am nimic împotriva sa te "lauzi", mai am si eu ce citi
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nu-i problema Ramadri, eu voi continua sa anunt cand merg pe balta, poate ne nimerim odata si odata sa pescuim impreuna . Din pacate sambata si duminica balta este full . De aia prefer si eu zilele mai linistite din timpul saptamanii .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Asta asa este si este motivul pt care o trec pe planul doi la mine.Din pacate sambata si duminica balta este full .
Din pacate nu prea pot in timpul saptamanii.De aia prefer si eu zilele mai linistite din timpul saptamanii .
@florian33 - poti sa ne spui in medie cam cum e balta luni-vineri ca aglomeratie ? Trece de 50% ?
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
Eu doar in cursul saptamanii merg pe balta asta (luni, marti sau miercuri) si in 3 ani n-am vazut niciodata balta ocupata mai mult de 30% , dar de cele mai multe ori in cursul saptamanii sunt mai putin de 10 standuri ocupate, iar asta mai mult vara , primavara si toamna maxim 6-7 standuri ocupate pe timpul saptamanii. In special cele din fata casutelor sunt cele mai cautate de crapisti. Ceea ce pe mine nu ma deranjeaza , ca eu oricum dau fie in zona ingusta a lacului din stanga (standurile 27-37), fie in dreapta , la calugar , in functie de vant. Cand pescuiesc alaturi de alti colegi feederisti prefer sa pescuim in zona din stanga pentru ca distanta pana la malul opus este aproximativ egala pe acele standuri , oferind posibilitatea unui pescuit pe o pista echilibrata pentru toti , stiut fiind faptul ca pestele , in special crapul pe Solacolu, se hraneste in imediata apropiere a malului opus . Asta nu inseamna ca nu poti prinde crap in oricare alta zona , ba chiar Ovidiu si Lorand doi colegi feederisti cu care am avut onoarea sa pescuiesc pe Solacolu si-au imbunatatit propriile recorduri in materie de captura capitala cu pesti prinsi in imediata apropiere a malului de unde pescuiau , ambii cu crapi de aproximativ 10 kg scosi cu feederul sau pickerul .@florian33 - poti sa ne spui in medie cam cum e balta luni-vineri ca aglomeratie ? Trece de 50% ?
Re: Balta Solacolu sezon 2017
Multumim @florian33
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
Oricand , cu placere .
@florian33 intre 27 si 37 care ti se par cele mai productive sau mai bine spus eu cam sunt atras de capere, ia zi 37 cum se prezinta ? Nu ai spus nimic de nada folosita ?
Multumim!
Multumim!
Pe 37 am dat o singura data (vreo 2 ore), fara rezultate prea bune. Pe 27 n-am pescuit niciodata , pentru ca distanta de malul opus este destul de mare si nu-mi permite un pescuit langa mal la punct fix . In schimb am facut nenumarate partide excelente pe 29 , 30 , 31 ,32 , 33,sau 35. Acestea sunt standurile pe care am pescuit constant cu rezultate foarte bune. Nada folosita in general este fish meal (fie green fie krill , primavara , amestecata cu micro-pelete de 2 mm ) sau exclusiv cu micropelete vara ... folosesc in general nada de calitate , gen Sonubaits supercrush krill, Bait-tech Special G gold , Dynamite Swim stim Krill sau Green betain, Feederx carp green si Micropeletii de 2 mm sau Nada lui Catalin pe baza de faina de peste sau cea cerealiera. In general am mai multe variante de nada la mine , de la diversi producatori , pentru o partida de 2 zile , nu plec niciodata fara 12-15 kg de nada groundbait si micropeleti. Stiu ca gresesc si ca probabil daca m-as concentra doar pe 1-2 sortimente de nada as avea rezultate mai bune , dar cu atatea posibilitati existente in comert, e greu sa rezisti tentatiei de a cumpara si de a le testa , de multe ori in paralel. Primavara merg pe Green Carp cu micro , vara pe Krill cu micropelete , toamna la orice@florian33 intre 27 si 37 care ti se par cele mai productive sau mai bine spus eu cam sunt atras de capere, ia zi 37 cum se prezinta ? Nu ai spus nimic de nada folosita ?
Multumim!
Pe 16 si 17 mai voi fi pe balta . Din pacate aproape toata balta este ocupata in aceasta perioada si n-am mai gasit casuta si nici standuri libere , asa ca voi da pe cel care era neocupat si anume 4.
Lasa ca stii tu ca e bun 4. In poze erai pe 4,5 sau 6 nu? 4 e fain ca poti sa stai supercalumea cu cortul. Standul tine peste bine. Te intrebasem ca eu am prins slab ciortan pe 37 iar pe 1 mai mult caras (mediu). Carasul a intrat numai pe peleta Sonu de Krill . Cand am dat pe 1 am sperat ca nu va veni nimeni pe 2 si 3 dar nu a fost asa . Nu am putut da spre deversor .sa ca voi da pe cel care era neocupat si anume 4.
De fiecare data abia am gasit un stand liber , inghesuiala maxima.