Ieri, duminica, am fost cu un coleg pe Camineasca, un mic antrenament inainte de concurs.
Am pescuit exact ca la un concurs, o singura lanseta, cosulet etc. Am stat pe standurile 16-17.
Am incercat "in suvoi" , dar nu am avut nici o trasatura timp de ora. Apoi am dat la circa 2m de malul opus (unde este padure si umbra pana pe la 12.00). Am inceput sa prind dupa ce a venit soarele - dupa 12.00. Intr-adevar, la 2-3 min. trasatura de caras mic si oblete mare. Cand am pus viermusi am avut si oblete. Cand am pus capat de rama subtire am avut caras si o rosioara. Nici o trasatura de ciortan. Colegul a luat un ciortanel (400-500 gr.) Carlig de 18. Din nou la Drennan Wide Gape am avut pierderi. Este prea gros pentru acest tip de pescuit. Kamasan barbless de 18 si Mustad Match de 16 au fost mai bune.
Este o balta amenajata ca si crescatorie, cu apa relativ mica (poate intre 50 si 125 cm, pe pista).
Daca apa nu se incalzeste vom alerga dupa carasei, dar dupa ora 11.00 . Ciortanul inca nu umbla. De fapt cred ca s-a oprit cand s-a racit vremea iarasi. Daca apa se incalzeste s-ar putea sa prindem ciortani umblatori.
Atentie mare la zgomotele de portiere pe mal. Cum se tranteau portierele cum se opreau din ciugulit. Balta a fost destul de plina. Am avut 6-7 perechi in stanga si 6-7 in dreapta.
Balta Camineasca sezon 2017 si 2018
Moderator: sorinhc
Re: Balta Camineasca sezon 2017
Un sfat pentru locul 24b(la platou), ma duc de vineri pana sambata cu un amic si ma intereseaza daca este agatatura si cam la ce distante ati avut rezultate?
Câte locuri s-au amenaja pe pista de concurs?
Mugurel exista vreun loc de pe care sa ajungi pe malul celălalt?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Mugurel exista vreun loc de pe care sa ajungi pe malul celălalt?
-
Pentru standurile 1-14 iti trebuie ceva forta,lanseta si tehnica.
Din standurile 15-22 (nu mai stiu daca si 23 "prinde" padurea ) ajungi sigur.
Standurile 23-27 ies din aria padurii,nu ai nimic in fata. Mi se pare ca se vede in poza lui Mugurel. Poate de pe 23 sa prinzi un coltisor ar padurii,daca tii musai sa "te agati" de ceva. Din ce am vazut in cele 4 -6 partide pe care le-am.facut pe pista respectiva,putem prinde 1 zi in care sa tragem la sorti si castigatorii. Dar tot atat de bine putem prinde o zi in care sa facem febra la maini.
Pentru ca urmeaza concursul din weekend,nu-ti pot da mai multe detalii,daca ceva nu merge bine as putea fi banuit de dezinformare si nu caut polemici.
Sa tinem totusi cont de postarea domnului Teodorescu.
Na,ca tot am zis ceva : ))
Din standurile 15-22 (nu mai stiu daca si 23 "prinde" padurea ) ajungi sigur.
Standurile 23-27 ies din aria padurii,nu ai nimic in fata. Mi se pare ca se vede in poza lui Mugurel. Poate de pe 23 sa prinzi un coltisor ar padurii,daca tii musai sa "te agati" de ceva. Din ce am vazut in cele 4 -6 partide pe care le-am.facut pe pista respectiva,putem prinde 1 zi in care sa tragem la sorti si castigatorii. Dar tot atat de bine putem prinde o zi in care sa facem febra la maini.
Pentru ca urmeaza concursul din weekend,nu-ti pot da mai multe detalii,daca ceva nu merge bine as putea fi banuit de dezinformare si nu caut polemici.
Sa tinem totusi cont de postarea domnului Teodorescu.
Na,ca tot am zis ceva : ))
Va așteptam cu drag sa analizam la rece, tot ce se va întâmpla. Bănuiesc ca or sa curgă multe rânduri
Macar sa picure .Bănuiesc ca or sa curgă multe rânduri
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
Din câte vad pe Prognoza in weekend plouă, deci i sa fie interesant
salut,
da' de ce nu veniti voi la concurs sa vedeti cum e cu...picuratu' si plouatu'...locuri mai sant
da' de ce nu veniti voi la concurs sa vedeti cum e cu...picuratu' si plouatu'...locuri mai sant
Colegu zicea sa curga cu informatii ! Eu am zis macar sa picure si ma refeream tot la informatii nu la starea vremii .
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
exact la informatii ma gandeam si eu...
acum mi-a venit idea ...ce utili ar fi pentru forum doi "reporteri" competemti, stiri, relatari, comentarii, interviuri...emisiune pentru DDF...
acum mi-a venit idea ...ce utili ar fi pentru forum doi "reporteri" competemti, stiri, relatari, comentarii, interviuri...emisiune pentru DDF...