Vroiam sa ajung maine! Ma puneti pe gânduri acum:(
Trimis de pe al meu HUAWEI VNS-L21 folosind Tapatalk
Lacul Sarulesti zona Polcesti 2017
Moderator: sorinhc
- Catalin Gurau
- catalin232
Re: Lacul Sarulesti zona Polcesti 2017
Da ce ma tu nu sti merge la pescuit decat daca afli din 3 surse ca se prind peste 20 kg ? . Meri ma omule si pescuie, e frumos pe balta !Vroiam sa ajung maine! Ma puneti pe gânduri acum:(
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Eu nu am auzi , daca la mine te referi .... si eu vreau sa merg doar ca trebuie si timp pentru asta . Am pierdut si bataia carasului cand puteai sa il cocoseziCatalin, ai auzit ceva?
Ce sa cocosezi Cata, am prins carasul la bataie acum o saptamana jumatate intr-o joi,, se batea cu malul ziceai ca e cutremur, toata ziua 1 singur caras in rest platica..
cum prinzi frate cand e la bataie si nu pune botu nici mort?
- Catalin Gurau
Re: RE: Re: Lacul Sarulesti zona Polcesti 2017
Stai calm ca nu sunt genul care ma duc la pescuit cu sacoșa si ma cunosti bine zic eu!Da ce ma tu nu sti merge la pescuit decat daca afli din 3 surse ca se prind peste 20 kg ? . Meri ma omule si pescuie, e frumos pe balta !Vroiam sa ajung maine! Ma puneti pe gânduri acum:(
WIN!
Asteptam vesti ( bune sau rele).
- catalin232
Pai eu nu spun de perioada in care este in mal si depune ... eu spun de perioada de inceput de ponta , cand incepe sa se adune de prin tot lacul spre maluri si spre zonele "fierbinti" unde va depune. Aia este o perioada ( destul de scurta ) care daca o prinzi, ai partida vietii tale . Pe aia o regret eu ca nu am avut timp sa o bunghesc .Eu nu am auzi , daca la mine te referi .... si eu vreau sa merg doar ca trebuie si timp pentru asta . Am pierdut si bataia carasului cand puteai sa il cocoseziCatalin, ai auzit ceva?
Ce sa cocosezi Cata, am prins carasul la bataie acum o saptamana jumatate intr-o joi,, se batea cu malul ziceai ca e cutremur, toata ziua 1 singur caras in rest platica..
cum prinzi frate cand e la bataie si nu pune botu nici mort?
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
- catalin232
Ai inteles si tu fix pe dos . Eu nu am zis ma nimic de sacosa, am spus doar sa mergi la pescuit pentru ca activitatea in sine e placuta. Ca prinzi sau nu , ce mai conteaza cand iti canta broasca in ureche si te bate reflexia soarelui din apa pe retina ? . Eu asta am spus , sper ca acum iti este mai clarStai calm ca nu sunt genul care ma duc la pescuit cu sacoșa si ma cunosti bine zic eu!Da ce ma tu nu sti merge la pescuit decat daca afli din 3 surse ca se prind peste 20 kg ? . Meri ma omule si pescuie, e frumos pe balta !Vroiam sa ajung maine! Ma puneti pe gânduri acum:(
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Ei bine, uite ca am fost si ieri la polcesti, nu stiu ce s-a intaplat dar carasul era din nou la bataie,, probabil acum o saptamana si ceva si-a intrerupt depunerea din cauza racirii bruste cu toate astea in larg am rusit perfromanta sa prind doar platica, iar intre ora 12 si 14;30 am dat cu o undita unde am pacalalit 2 carasi frumosi,Ai inteles si tu fix pe dos . Eu nu am zis ma nimic de sacosa, am spus doar sa mergi la pescuit pentru ca activitatea in sine e placuta. Ca prinzi sau nu , ce mai conteaza cand iti canta broasca in ureche si te bate reflexia soarelui din apa pe retina ? . Eu asta am spus , sper ca acum iti este mai clarStai calm ca nu sunt genul care ma duc la pescuit cu sacoșa si ma cunosti bine zic eu!
Da ce ma tu nu sti merge la pescuit decat daca afli din 3 surse ca se prind peste 20 kg ? . Meri ma omule si pescuie, e frumos pe balta !
in rest am prins bronz mult si frumos, o vreme de invidiat , colegul cu care am fost a pescuit toata ziua aproape de mal la un 15 - 20 de metri a reusit sa scoata cativa carasi imbracati trecuti lejer de 40 de cm + o ruptura dupa cateva minute bune de dril.
Salut,
Am fost de vreo 4 ori la Polcesti inMai si Iunie, ultima data pe 21 Iunie si sunt total surprins de cat de ciudat este carasul de aici:))
Vine doar in reprize, in general dupa pranz, ultima oara a dat pe la 12:300 pret de vreo 40 minute si apoi abia dupa 16:30. In rest platica
Din cauza asta ma tot intorc ca nu-mi vine sa cred ciudatenia asta:) as mai incerca sambata asta la 40 de grade
Am fost de vreo 4 ori la Polcesti inMai si Iunie, ultima data pe 21 Iunie si sunt total surprins de cat de ciudat este carasul de aici:))
Vine doar in reprize, in general dupa pranz, ultima oara a dat pe la 12:300 pret de vreo 40 minute si apoi abia dupa 16:30. In rest platica
Din cauza asta ma tot intorc ca nu-mi vine sa cred ciudatenia asta:) as mai incerca sambata asta la 40 de grade
-
Salutare !
A mai fost cineva recent ? Ceva informații ? Sfaturi...as vrea sa merg sambata , pentru prima data pe Polcesti , dupa carasul mare :d
Multumesc
A mai fost cineva recent ? Ceva informații ? Sfaturi...as vrea sa merg sambata , pentru prima data pe Polcesti , dupa carasul mare :d
Multumesc