Info produs!
Moderator: sorinhc
Info produs!
Salut, cand revin in stoc NuFish Aqualock Side Tray? E adevarat ca au ceva defect de fabricatie? Mersi!
Ruie Melu!
- Tiby Baschet
Re: Info produs!
Si eu vreau masa. Nu stiu de nici un defect de fabricatie.
Zi-ne si noua![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Zi-ne si noua
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Are un subub+piulita, neasigurat corespunzator. daca se pierde, nu este bine....
Personal nu-l vad neaparat ca fiind un defect, dar, trebuie atentie!
Personal nu-l vad neaparat ca fiind un defect, dar, trebuie atentie!
Tiby, nici pana acum n-ai gasit-o? Stiu ca o cauti si tu de ceva vreme! Eu o comandasem de pe TedCarter.uk si dupa o luna de asteptare l-am intrebat ce-i cu comanda mea si cica nu e pe stoc
I-am cerut banii inapoi plin de spume... urandu-i sa i-o traga la fund! Pluta... la ce v-ati gandit? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Ruie Melu!
- catalin232
Nu sunt disponibile de la furnizor. Abia prin iunie le vin si lor ... asa ca mai este de asteptat. Nu are sens sa te mai complici cu , comenzile din afara , o sa apara direct in taraTiby, nici pana acum n-ai gasit-o? Stiu ca o cauti si tu de ceva vreme! Eu o comandasem de pe TedCarter.uk si dupa o luna de asteptare l-am intrebat ce-i cu comanda mea si cica nu e pe stocI-am cerut banii inapoi plin de spume... urandu-i sa i-o traga la fund! Pluta... la ce v-ati gandit?
![]()
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Atunci asa voi face. Catalin, poate dai un mesaj cand apar, daca nu uiti! Mersi!
Ruie Melu!
O am...si nu am nici un defect. Piulitele merg chiar corespunzator. Dati mai multe detalii, poate nu am observat eu
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ai acolo inauntru o piesa neasigurata (intre piciorul de sustinere a tavii si surubul de strangere)...deja una-i pierduta alta-i gasita(deci douaO am...si nu am nici un defect. Piulitele merg chiar corespunzator. Dati mai multe detalii, poate nu am observat eu
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Am incercat sa pun o poza dar nu merge
![Confused :?](./images/smilies/icon_e_confused.gif)
Si una calda. Nu am auzit deocamdata pe nimeni sa o considere o investitie proasta, din contra.
Nu stiu cum e la Arad si cu siguranta nu e diferit la Bucuresti, dar eu nu am sesizat nici o problema si deja am partide bune cu ea. Am intrebat ca sa stiu sa ma uit atent
Înapoi la “Magazinul FeederShop.ro”