Balta Gruiu

Info despre balti , tarife, locuri de pescuit, rezultate. Harti si alte informatii relevante.

Moderator: sorinhc

claudiue

Re: Balta Gruiu

Mesajde claudiue » Vin Mai 05, 2017 9:13 pm

Nu e normal pretul...dar sa asteptam păreri de la cei ce vor merge acolo.

RM!
Sent using Tapatalk

Mitza

Mesajde Mitza » Lun Mai 22, 2017 3:31 pm

Pretul la casute este neschimbat, adica 400ron :o , asa apare pe site-ul lor de rezervari, eu zic pas.

Pe site, se poate consulta disponibilitatea standurilor / casutelor in ziua dorita, rezervarile se fac usor cu confirmare si chitanta pe mail. Pretul per partida este de 50 ron, caras la liber, crap 25ron/kg pentru cine vrea.

Balta arata bine, civilizat, cu pontoane si standuri cu pietris sa nu stai in noroi in caz de ploaie, drumul este asfaltat de la sosea pana la balta si in incinta acesteia.
20170520_093612.jpg
Latimea baltii variaza intre 50 si 70m, destul de ok pentru mine fiindca oricum nu pot arunca prea departe cu precizie.
20170520_093617.jpg
Am pescuit pe standul 1, stand cu pietris, putin mai aerisit decat celelalte, mi s-au parut mai inghesuite celelate. Dar, atentie, acolo exista agatatura, am pierdut cateva method-uri si ceva pesti. Am aflat pe finalul partidei ca acolo e un plaur scufundat :), nu prea ai cum sa-l ocolesti.

Rezultat partida = vreo 10 ciortani 1-2.5 kg, cativa carasei intre 400-500g.

20170520_091411.jpg
20170520_111247.jpg
Dar si rosioare..., destul de micute
20170520_093231.jpg
Am pescuit cu method si cosulet, mai multe feluri de nada, Special G green, ceva Benzar crap caras, micropelete de 2mm, iar la carlig am incercat cam tot ce aveam, ciocolata alba, krill, usturoi, ananas, capsuna, am luat la fiecare cate ceva. Carasii au preferat usturoi si ananas, iar rosioarele viermi/rame :)

Cred ca potentialul baltii e mult mai mare, in cazul meu agatatura din fata si-a spus cuvantul, se putea mai bine in alte conditii. Am sondat, insa plumbul parca nu se agata chiar asa.

La cateva standuri in dreapta mea, locurile 5-6 cred, s-a luat un exemplar la 15kg, aviz doritorilor. Banuiesc ca la bile, judecand dupa rod-pod si senzori...

Mai exista si balta 2, e similara ca si dimensiuni, erau cativa pescari, insa nu m-am interesat cum merge acolo. Sezonul fiind la inceput si balta destul de aproape de Bucuresti, sigur mai merg de cateva ori cel putin anul acesta.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

sorinhc

Mesajde sorinhc » Lun Mai 22, 2017 3:36 pm

Multumim de info si poze. Se pare ca au doritori la 400 ron ? Cam asa se vede din poze.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

Mitza

Mesajde Mitza » Lun Mai 22, 2017 3:45 pm

Da, asa se pare. Mai sunt cateva nefinalizate, asa ca au fost pescari care au pescuit pe pontoanele acestora cu taxa standard. Dar am constatat la rezervari ca erau luate cateva casute. De altfel, am si surprins cativa pescari chiriasi iesind din casute cu noaptea-n cap pe la 7 si ceva, hotarati sa-l rupa ;)

ramadri

Mesajde ramadri » Lun Mai 22, 2017 3:52 pm

Mulțumim pentru informații. La un review asa pozitiv, acuma m-as urca in masina. Sa vedem mai departe cine mai încearcă.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

maverick

Mesajde maverick » Mar Mai 23, 2017 8:57 am

Salutare,

Am fost si eu la Gruiu anul trecut si anul acesta pe la sfarsitul lui Aprilie.Am pescuit pe balta 2 care e doar in regim de C&R.
Activitate ca la balamuc incat e imposibil sa pescuiesti cu 2 lansete.
In balta 2 predomina ciortanica intre 500g si 1 Kg si cred ca este destul de multa incat sa te tina in priza.
La urmatoarea partida pe Gruiu o sa incerc si Balta 1 sa vad daca sunt sanse si la exemplare mai mari :D

Fire intinse !

ramadri

Mesajde ramadri » Mar Mai 23, 2017 9:45 am

Sa ne ții la curent, ar fi grozav sa avem mai multe opțiuni, viabile

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

roscacatalin04

Mesajde roscacatalin04 » Joi Mai 25, 2017 10:28 am

Salut, am fost acum doua weekenduri pe balta 1 .Am pescuit pe standul nr 2. Am luat 1 caras si in rest rosioare. Pe standul 1 s -au luat cam 3-4 ciortani la porumb. Multa agatura in schimb la cei de pe standul 1 cred ca au scos vreo 4-5 crengi destul de mari de pe fundul apei.Am fost si anul trecut si am luat 4 ciortani la method pe bandum de krill si usturoi.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Mitza

Mesajde Mitza » Sâm Mai 27, 2017 6:46 pm

Maine sunt pe standul 3 pe balta 1.

Mitza

Mesajde Mitza » Dum Mai 28, 2017 7:03 pm

Am fost azi pe ponton 3. Ciortani cam 7-8, cel mai mare in jur de 3 kg (cu tot cu icre...) si un caras mare pe final. Nada micropelete krill Baitech, Special G green amestecat cu niste ProNatural. La carlig, pelete de toate aromele si marimile, porumb. Am dat si la viermi, dar te omoara puietul de rosioara.

Standul 1, unde am pescuit acum o saptamana, Un domn cu lansete clasice. Locul tine peste, dar agata rau. A lasat multe forfacuri. Insa a avut activitate destula, cu multi carasi maricei, ciortan si vreo 2 bucati de 8 si 10 kg, conform spuselor lor. Momitorul parea incarcat cu mamaliga, iar momeala castigatoare a fost rama. Exact ce n-am avut eu :), ah nici peste in fata nu cred ca am avut.... standul 1 activitate mare, standul 2 nu prea, iar la mine asa si asa.

Înapoi la “Unde am pescuit”