Cupa regiunii de Sud etapa 2 - Sarulesti

Competiția vârfurilor colorate

Moderator: sorinhc

CISMAS

Re: Cupa regiunii de Sud etapa 2 - Sarulesti

Mesajde CISMAS » Mie Iun 07, 2017 8:51 am

Berbeci N. se retrage, eu achit azi

CISMAS

Mesajde CISMAS » Mie Iun 07, 2017 1:24 pm

Achitat astazi din ING
dupa patru ani in care nu am lipsit de la nici un concurs APS, cu regret trebuie sa anunt ca pe viitor ma retrag de la concursurile APS, nu din cauza batranetii (ma simt inca tanar si in putere), ci din cauza... potentei ... financiare, nu mai pot sa sustin financiar concursuri devenite profesioniste, cu taxe mari si premii foarte mari
pe viitor incerc sa mai merg la concursurile AJVPS (cum naiba or reusi ei sa aiba taxe mai mici) sau daca mai face Vasile concursuri cu taxa modica si premii simbolice
oricum o sa va urmaresc cu drag pe forum

catalin232

Mesajde catalin232 » Mie Iun 07, 2017 5:02 pm

Concursurile AJVPS nu sunt ieftine. Anul trecut la Sarulesti a fost peste 200 lei din cate imi amintesc in care nu au fost prinsi banii de taxa zi antrenament. NU au existat premii in bani !

Cel mai ieftin concurs ajvps a fost pe Varsolt acolo unde Vera si arbitrii sunt langa casa , nu cer bani de cazare + diurna + transport si balta este moca sau ma rog ... vreo 10 lei / zi ceva in genu`... si acolo a fost 150 lei si s-a dat o masa la final, la premiere. NU au existat premii in bani.

In plus de asta , nu comparati cheltuielile fixe ( premii , cupe, diplome, arbitraj, impozite ) si puneti semnul egal intre ele daca sunt impartite la 15 participanti sau la 42 participanti ( cati au fost la Sarulesti la Nationala ) ca da cu virgula rau de tot......

Cu asta am incheiat subiectul taxe . Cine are vointa, asteptam cu interes sa participam la concursuri pe locatii premium si taxe zero ( sau derizorii ) . Eu unul ma inscriu de acum la asa ceva !

Filip Catalin

Mesajde Filip Catalin » Mie Iun 07, 2017 5:24 pm

Catalin, cu toata vointa mea, nu pot participa la etapa. Sunt plecat cu serviciul. Sincer, imi pare rau ca nu pot participa. Fire-ntinse!!!

Besliu aka Copilu

Mesajde Besliu aka Copilu » Mie Iun 07, 2017 6:24 pm

Grigorescu Mirel nu participa.
Cu respect , Marian !

catalin232

Mesajde catalin232 » Mie Iun 07, 2017 7:33 pm

Este cineva care va face naveta pe durata concursului ? ( pleaca in Bucuresti seara si revine dimineata la concurs ? ) . Daca da, va rog sa imi spuneti daca aveti un loc disponibil in masina. Multumesc anticipat !

CISMAS

Mesajde CISMAS » Mie Iun 07, 2017 7:40 pm

Catalin, imi pare rau ca te-am suparat, eu nu am facut nici un comentariu, doar am spus ca nu voi mai participa, nu-I nici in bai in chestia asta, daca ma retrag eu si eventual altii ca mine abia creste standardul calitativ al concursurilor
referitor la concursurile AJVPS nu stiu cum a fost alta data, stiu cum a fost anu trecut, am dat 200 la Sarulesti si inca 60 la Zetea si anul asta este prevazuta o taxa de 250 ron pentru ambele concursuri
cu asta am inchis discutia si chiar nu stiu de ce am deranjat

CISMAS

Mesajde CISMAS » Mie Iun 07, 2017 7:44 pm

Este cineva care va face naveta pe durata concursului ? ( pleaca in Bucuresti seara si revine dimineata la concurs ? ) . Daca da, va rog sa imi spuneti daca aveti un loc disponibil in masina. Multumesc anticipat !
eu fac chestia asta, asa am ramas inteles cu Alin de la Camineasca, daca e fara bagaje cred ca s-at putea, daca e cu bagaje nu

catalin232

Mesajde catalin232 » Mie Iun 07, 2017 7:55 pm

Fara bagaj nea Cismas, este posibil sa trebuiasca sa aducem la arbitraj dimineata si seara trebuie sa fie in Bucuresti . O sa aiba doar fizicul si hainele de pe el.

Daca este posibil ajutor in directia asta raman profund indatorat. Mai astept insa raspun din alta parte ca am mai vorbit cu cineva pentru arbitraj dar a ramas fara masina si nu stie daca o sa o repare in timp util....

Tocmai de acceea , la ora asta, intrebarea mea este de principiu sa vad cum o sa o descurc ...

CISMAS

Mesajde CISMAS » Mie Iun 07, 2017 8:08 pm

Atunci e in regula, Alin sta la Bucur Obor, daca e cazul da un telefon
poa' sa aiba si o bere ... :lol:

Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”