Balta Camineasca sezon 2017 si 2018

Info despre balti , tarife, locuri de pescuit, rezultate. Harti si alte informatii relevante.

Moderator: sorinhc

MariusM

Re: Balta Camineasca sezon 2017

Mesajde MariusM » Mie Iun 07, 2017 9:04 pm

Oi fi tu noob in ale feederului, dar la mentalitate dai lecții. La cât de pozitiv vezi lucrurile, sigur vei ajunge un mare pescar. Sau, în cel mai rău caz, unul foarte fericit ;)
Multumesc pentru cuvintele frumoase (asta a sunat de parca am 80 de ani :)) ) important din punctul meu de vedere este sa realizezi ca pana la urma intr-un fel sau altul ne luptam cu natura si plecam din start cu un dezavantaj, asa ca esecul face parte din joc. :D . Ok sunt off topic deja o sa revin dupa runda doi undeva in 2-3 saptamani, sa speram si cu poze

Sent from my iPhone using Tapatalk
:geek: :geek: :geek:

catalin232

Mesajde catalin232 » Mie Iun 07, 2017 9:16 pm

Deja sunt gelos ... adica eu nu am spus cuvinte frumoase ? Citeste ultima linie din mesaj :lol: :lol: :lol: :lol:

Acum lasand gluma la o parte, si pentru mine Camineasca reprezinta o necunoscuta...nu am apucat sa ies la prea multe partide pe ea, timpul bada-l vina. Chiar sunt curios unde si de ce stau pestii , am vazut in primavara carasi la 7-800gr prinsi si nu putini , unde stau astia vara si cum ii poti scoate dintre brichetari ca in mod cert nu au fost singurii si nu a bagat nimeni caras in balta sa spui ca sunt numarati .. Si tot asa :) .

Incep sa dezvolt o relatie de love & hate cu balta asta... o iubesc pentru cum arata si posibilitatile, greutatile care le ofera si o urasc pentru ca nu am suficient timp sa ii dau de cap :D

MariusM

Mesajde MariusM » Mie Iun 07, 2017 9:55 pm

Deja sunt gelos ... adica eu nu am spus cuvinte frumoase ? Citeste ultima linie din mesaj :lol: :lol: :lol: :lol:

Acum lasand gluma la o parte, si pentru mine Camineasca reprezinta o necunoscuta...nu am apucat sa ies la prea multe partide pe ea, timpul bada-l vina. Chiar sunt curios unde si de ce stau pestii , am vazut in primavara carasi la 7-800gr prinsi si nu putini , unde stau astia vara si cum ii poti scoate dintre brichetari ca in mod cert nu au fost singurii si nu a bagat nimeni caras in balta sa spui ca sunt numarati .. Si tot asa :) .

Incep sa dezvolt o relatie de love & hate cu balta asta... o iubesc pentru cum arata si posibilitatile, greutatile care le ofera si o urasc pentru ca nu am suficient timp sa ii dau de cap :D
Solzescu a fost mai la corason cu, comentul. La tine Catalin a fost partea tehnica ( multumesc inca o data de sfaturi) . Timpul ne omoara pe toti :( . Legat de ce spui mai sus pentru mine personal motivul pentru care am ales sa vin aici a fost tocmai dificultatea. Ar putea suna ca o idiotenie ... vii dupa ani in care nu ai mai pus mana pe un bat de pescuit si aleg un loc greu in loc de un carpodrom!? Dar e simplu stiu care imi sunt limitele (joase de altfel) si vreau sa progresez chiar si prin prisma esecului. Oricum a fost o foarte ok pentru mine natura, aer curat am prins si peste ... as fi marlan sa ma plag :))))

ramadri

Mesajde ramadri » Joi Iun 08, 2017 6:02 pm

Ca fapt divers pe viitor, poti potrivi micropeletele pe un method si in mana ... da, nu mai iese frumos ca la matrita...dar garantat isi face treaba. Poti incerca cu methodurile astea: http://www.feedershop.ro/guru-in-line-h ... er-l-28gr/ ...in astea si nada si peletele le faci super usor cu mana, si sunt si printre cele mai ca design si functionalitate

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

MariusM

Mesajde MariusM » Vin Iun 09, 2017 10:33 am

Ca fapt divers pe viitor, poti potrivi micropeletele pe un method si in mana ... da, nu mai iese frumos ca la matrita...dar garantat isi face treaba. Poti incerca cu methodurile astea: http://www.feedershop.ro/guru-in-line-h ... er-l-28gr/ ...in astea si nada si peletele le faci super usor cu mana, si sunt si printre cele mai ca design si functionalitate

Am facut un test sa-l strang cu mana dar am crezut ca nu e strans suficient si se va desface la contactul cu apa. Dar voi face o vizita in magazin sa vad ce imi iau. Posibil cand am incercat eu de la caldura nada sa fi pierdut din apa si nu se mai cola. Dar e posibil sa fie doar impresia mea. Multumesc de sfat

ramadri

Mesajde ramadri » Vin Iun 09, 2017 8:26 pm

Mai poti adauga putina apa si pe parcurs, nu se strica. Sau daca faci mai mult (500g+) pastreaza im bolul de nada cca 200g iar restul intr-un recipient cu capac la umbra (sub scaun de ex). Asa nu strici tot daca pui prea multa apa pe parcursul partidei... sau daca vrei sa incerci cu vreun aditiv.
Mai mult poti face un test simplu. Pune pe momitor si apoi arunca-l cu mana mai tare in apa langa tine si scoate-l imediat... vezi daca ti-a cazut tot...atunci clar s-a uscat prea mult.

Mitza

Mesajde Mitza » Mar Iun 13, 2017 6:34 pm

Salut, stie cineva ce numar are acest stand in C la padure? Un domn spune pe FB ca ar fi 24-25, e posibil, dar am zis sa mai intreb. Daca e asa, cred ca e undeva vis-a-vis de zona Copaciu. Imi place cum arata, padure, umbra, stuf... sper sa fie si loc sa lansez, ca am vazut destule monturi in crengile copacilor.
Balta Camineasca Sector Padure Stuf.jpg
Multumesc anticipat.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Mugurel Georgescu

Mesajde Mugurel Georgescu » Mar Iun 13, 2017 7:18 pm

Parerea mea este ca sunt standurile 10-12C. C-urile cred ca se opresc la 15 sau 16!

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

catalin232

Mesajde catalin232 » Mar Iun 13, 2017 7:57 pm

O sa incerc maine sa dau un telefon sa aflu exact ce locuri sunt , insa acolo sunt 2 locuri de pescuit si pentru a te folosi de ele la maxim , este recomandat sa mergi cu cineva pe care il cunosti . Altfel vei pescui destul de apropiat de niste... necunoscuti .. sau platesti 2 bonuri si ai tot locul pentru tine ...

bettlejus

Mesajde bettlejus » Lun Iun 19, 2017 10:59 am

Ii felicit pe cei care au prins caras mare aici.

Am fost pe 17 iunie, am stat la padure pe B26, am prins in 5 ore numai caras mic, 40 bucati, toate mici, brichetari, 100-150 grame maxim.

Înapoi la “Unde am pescuit”