Cupa regiunii de Sud etapa 2 - Sarulesti

Competiția vârfurilor colorate

Moderator: sorinhc

catalin232

Re: Cupa regiunii de Sud etapa 2 - Sarulesti

Mesajde catalin232 » Mie Iun 07, 2017 8:13 pm

Catalin, imi pare rau ca te-am suparat, eu nu am facut nici un comentariu, doar am spus ca nu voi mai participa, nu-I nici in bai in chestia asta, daca ma retrag eu si eventual altii ca mine abia creste standardul calitativ al concursurilor
referitor la concursurile AJVPS nu stiu cum a fost alta data, stiu cum a fost anu trecut, am dat 200 la Sarulesti si inca 60 la Zetea si anul asta este prevazuta o taxa de 250 ron pentru ambele concursuri
cu asta am inchis discutia si chiar nu stiu de ce am deranjat
Nu a fost cu deranj am spus doar ca nu au fost ieftine concursurile respective. La saruleti repet, a fost taxa de 200 lei + 40 lei pentru vineri ziua de antrenamet. La Zetea ati platit doar 60 pentru ca ati platit 100 lei avans la Sarulesti pentru Zetea si daca tineti minte , au fost probleme si acolo ca s-au cerut alti bani la Zetea pentru ziua de antrenament de Joi ...

Asadar, 240 lei la Sarulesti ( cu antrenament de vineri inclus ) , 160 lei la Zetea . Este adevarat ca la Zetea s-au refacut ceva calcule si o parte din banii de taxa ( o suma modica ramasa dupa ambele manse ) au fost repartizati catre premii.

Repet ce am spus mai sus, stiti bine discutia pe care a facut-o Vera la achitarea taxei la sedinta de la Sarulesti si a spus pe buna dreptate ca din banii aia se plateste deplasarea, diurna si cazarea echipei de arbitraj , ca oricum zilele de concediu nu i le da nimeni inapoi ... asa ca nu a venit gratis.

Ideea este ca aceste cheltuieli au fost impartite la 42 respectiv 36 de concurenti.

In conditiile in care noi am fi fost 42 de persoane , taxa pentru concursul asta ar fi fost in jur de 165 lei ( TOTAL COST ETAPA PER CONCURENT ) cu tot cu cele 3 zile de pescuit ( adica veneau cheltuieli altele decat balta cca. 45 lei / persoana ) la acelas fond de premiere si cheltuieli adiacente.

Mentiunile astea le-am facut pentru a nu ramane vreodata cineva cu impresia ca banii ajung la mine sau in alte parti si imi trag eu din ei sau altcineva. Am mai facut mentiunile si pentru a spune lucrurile corect si pana la capat in priviinta afirmatie dumneavoastra cu organizarea concursurilor ajvps ieftin... nu au fost chiar atat de ieftine !

Astia suntem , astea sunt cheltuielile , asa a venit imparteala, asta este taxa. Daca se doresc taxe mai mici la concursuri , scoatem premii, cupe, diplome si arbitraj si ramanem doar cu taxa baltii. Dar am fost in punctul asta si nu eu am decis ca ar fi bine sa fie facute mai "profi" concursurile ... a fost vocea majoritatii celor care participau la vechile campionate APS care a vrut cupe mai frumoase, si premii la concursuri .... si iata ca am ajuns in punctul in care nici asa nu e bine.... nu era bine nici participare fara miza , dar nici cu miza ... sa ma ierte Dumniezo` daca eu mai inteleg cum si ce se vrea ....

CISMAS

Mesajde CISMAS » Mie Iun 07, 2017 8:36 pm

eu nu spun nici ca e bine nici ca nu e bine, eu spun doar atat NU MAI POT
cat priveste anul trecut, lasa-ma sa stiu eu cat am scos din buzunar
pentru anul asta...

adi petrisor
 Subiectul mesajului: Re: FINALE FEEDER 2017
Scris: Mar Iun 06, 2017 2:18 pm 

Salutare..etapa 1 va fi in acceasi data insa la SARULESTI zona salcii
Confirmarea participantilor pana in data de 25 iunie
taxa de participare pentru ambele finale si deplasarea doamnei Veronoica cu albitri cu tot 250 ron

NOUTATE MODIFICARE REGULAMENT ...CANTITATEA DE LARVE SA MARIT LA 250 ML...CIPS FIPS..ASA VA FI SI LA NOI

mrvily

Mesajde mrvily » Joi Iun 08, 2017 8:38 am

Cataline anu trecut a fost 100 lei la sarulesti+40 vinerea de antrenament si sa platit 100 avans pentru zetea deci sarulesti 140 sui zetea 100=60=160 deci un total de 300 ron. anul asta va fi un totatl de 250 ron anuntat cu tot cu deplasari,cazari si arbitrii........ Asta ca sa fie corect prezenrtarea.

catalin232

Mesajde catalin232 » Joi Iun 08, 2017 8:53 am

Cataline anu trecut a fost 100 lei la sarulesti+40 vinerea de antrenament si sa platit 100 avans pentru zetea deci sarulesti 140 sui zetea 100=60=160 deci un total de 300 ron. anul asta va fi un totatl de 250 ron anuntat cu tot cu deplasari,cazari si arbitrii........ Asta ca sa fie corect prezenrtarea.
Bravo Vasile, esti bun ! Vezi ca ai platit 205 lei la Sarulesti , ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu aia din targ, de aia si discursul Verei cu timp si bani cheltuiti. Taxa de antrenament pentru Vineri s-a achitat direct la Stefan , a venit pe balta si a taiat chitantele . Esti o sursa inepuizabila de corectitudine.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

george tomescu

Mesajde george tomescu » Joi Iun 08, 2017 8:55 am

eu zic sa lasati calculele pe un topic de concurs, pt ca nu ajungeti nicaieri
nu seamana un concurs cu altul, o organizare cu alta
orice administrator de balta inchiriaza balta cu preturi diferite la organizatori diferiti si la evenimente diferite
nu poti compara gazduirea unei etape de national cu un concurs privat

... restul e cancan ...
Club Sportiv APS

RazvanFeeder

Mesajde RazvanFeeder » Dum Iun 11, 2017 6:12 pm

Asteptam cu nerabdare rezultatele😊
APS Feeder Club

catalin232

Mesajde catalin232 » Dum Iun 11, 2017 8:36 pm

In primul rand multumesc sincer tuturor celor care si-au dat interesul sa inceie Cupa de Sud 2017, care in opinia mea ar fi trebuit sa fie cel putin la fel de importanta precum Nationalele. Am inceput 23, am terminat in 16 , astia suntem cei cu adevarat interesati de sportul asta si nu in ultimul rand , cei care incearca sa puna umarul la ridicare zonei de Sud pe harta pescuitului competitional ( disciplina Feeder ) .

Dupa cum ati observat, nu sunt cel mai bun organizator din lume si imi cer scuze pentru scaparile avute, mie unul imi este clar ca nu am ce cauta la organizare...am sa ma rezum pe viitor strict la participare, sa le faci pe ambele bine imi este clar ca nu se poate.

Multumesc Marius Raus ( Tao ) pentru arbitraj, a venit desi l-am put in tema abia joi seara , asta dupa ce alte persoane din varii motive au devenit indisponibile dupa discutii prealabile .... a fost o urgenta si Marius ne-a ajutat . Tot respectul.

Aveti mai jos clasamentul pentru Cupa Regiunii de Sud etapa a 2-a Sarulesti

catalin232

Mesajde catalin232 » Dum Iun 11, 2017 9:13 pm

Avem clasamentul general dupa 2 etape, in conesecinta si cei 10 pescari calificati pentru Cupa Regiunilor 2017 ce se va tine pe Stanca Costesti in Moldova.

Am avut 4 situatii de egalitate la puncte dupa Etapa 1 + Etapa 2 si s-a facut departajare prin balotaj in functie de cantitatea totala de peste prinsa Etapa 1 + Etapa 2 , avand in vedere ca aveau acelas numar de puncte de penalizare.

Balotaj 1

Mitrea Vasile 22.19 kg
Finta Mihai 31.3 kg

Balotaj 2

Cismas Dumitru 10.46kg
Teodorescu Alin 13.16 kg

Balotaj 3

Carp Sorin 32.59 kg
Sirbu Mihai 38.85 Kg

Balotaj 4

Ruse Mihai 38.4 kg
Oros Alexandru 37.83 kg

sirbu mihai

Cupa regiunii de Sud etapa 2 - Sarulesti

Mesajde sirbu mihai » Dum Iun 11, 2017 9:25 pm

Felicitări câștigătorilor si tuturor celor
care au participat !
Destul de strânsă lupta mai ales in sectorul B, manșa a doua.

Sent from my iPhone using Tapatalk
CS APS

catalin232

Mesajde catalin232 » Dum Iun 11, 2017 9:52 pm

Ar mai fi de adaugat o observatie ... pe clasamentul general facut pe ambele etape , se vede pe podium " garda veche " a Campionatelor APS : Besliu, Ionescu si Constantinescu ... ceea ce imi da de banuit ca nu au fost chiar apa de ploaie si ceva ce a incoltit atunci, a prins radacini.

O alta observatie, este clasarea excelenta a lui Mihai Ruse care a iesit pe 4 la general si care a implinit ( doar ) un an de cand s-a apucat de pescuit la feeder, fara experienta macar in pescuitul stationar. Sa speram ca nu a fost o "intamplare" si vedem daca va confirma si pe viitor. Eu unul sunt impresionat ! Bravo Mihai !

PS: Privitor la afirmatia anterioara in care am spus ca " astia suntem cei care sunt interesati de sportul asta pe zona de Sud " , nu am facut referire la cei care ar fi dorit sa participe si nu au putut, sau cei care din motive personale intemeiate, nu au putut veni la a 2-a etapa dar au participat la prima.

Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”