Info produs!
Moderator: sorinhc
Info produs!
Salut, cand revin in stoc NuFish Aqualock Side Tray? E adevarat ca au ceva defect de fabricatie? Mersi!
Ruie Melu!
- Tiby Baschet
Re: Info produs!
Si eu vreau masa. Nu stiu de nici un defect de fabricatie.
Zi-ne si noua
Zi-ne si noua
Are un subub+piulita, neasigurat corespunzator. daca se pierde, nu este bine....
Personal nu-l vad neaparat ca fiind un defect, dar, trebuie atentie!
Personal nu-l vad neaparat ca fiind un defect, dar, trebuie atentie!
Tiby, nici pana acum n-ai gasit-o? Stiu ca o cauti si tu de ceva vreme! Eu o comandasem de pe TedCarter.uk si dupa o luna de asteptare l-am intrebat ce-i cu comanda mea si cica nu e pe stoc I-am cerut banii inapoi plin de spume... urandu-i sa i-o traga la fund! Pluta... la ce v-ati gandit?
Ruie Melu!
- catalin232
Nu sunt disponibile de la furnizor. Abia prin iunie le vin si lor ... asa ca mai este de asteptat. Nu are sens sa te mai complici cu , comenzile din afara , o sa apara direct in taraTiby, nici pana acum n-ai gasit-o? Stiu ca o cauti si tu de ceva vreme! Eu o comandasem de pe TedCarter.uk si dupa o luna de asteptare l-am intrebat ce-i cu comanda mea si cica nu e pe stoc I-am cerut banii inapoi plin de spume... urandu-i sa i-o traga la fund! Pluta... la ce v-ati gandit?
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Atunci asa voi face. Catalin, poate dai un mesaj cand apar, daca nu uiti! Mersi!
Ruie Melu!
O am...si nu am nici un defect. Piulitele merg chiar corespunzator. Dati mai multe detalii, poate nu am observat eu
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ai acolo inauntru o piesa neasigurata (intre piciorul de sustinere a tavii si surubul de strangere)...deja una-i pierduta alta-i gasita(deci doua )...crezi ca se intampla doar in Arad?O am...si nu am nici un defect. Piulitele merg chiar corespunzator. Dati mai multe detalii, poate nu am observat eu
Am incercat sa pun o poza dar nu merge
Si una calda. Nu am auzit deocamdata pe nimeni sa o considere o investitie proasta, din contra.
Nu stiu cum e la Arad si cu siguranta nu e diferit la Bucuresti, dar eu nu am sesizat nici o problema si deja am partide bune cu ea. Am intrebat ca sa stiu sa ma uit atent
Înapoi la “Magazinul FeederShop.ro”