Catalin , mesajul a fost la modul general , nu explicit pt tine . Consider ca daca aceasta balta va fi promovata ca o balta de feeder si va fi frecventata de cati mai MULTI pescari de feeder , nu se va ajunge in situatia in care au ajuns alte balti , adica navomodele , spomburi , zeci de rod-poduri , galeti de nada , gurile pestilor facute franjuri etc. . Asta am vrut sa exprim si nu vreau sa ocup topicul cu alte interpretari care nu si au rostul . Este o balta mult prea frumoasa iar tu , personal , prin rezultatele tale ai un rol foarte important in promovarea ei !
Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind Tapatalk
Nu am luat postarea Dvs. la modul negativ , ati dorit niste raspunsuri prin modul in care ati pus problema si eu ( dorind sa ajut daca ma pricep) trebuia sa inteleg mai intai intrebarea sau nedumerirea pentru a putea da un raspuns...
Acum ca s-a lamurit , sunt cateva chestii care feresc balta asta de a fi un " carpodrom " clasic , ceea ce s-a demonstrat si in concursul asta...
- pe partea de pescuit la liber , pe balta fiind interzis inaintasul textil , 99% din crapari nu ajung pe malul opus, asadar , nu au cum sa pescuiasca acolo
- la concurs s-au facut rezultatele excelente din 50-70m , acum cat a fost canicula, in toamna sau primavara sunt sigur ca se vor face rezultate cel putin la fel de bune de la o distanta mult mai mica
- este vorbit si acceptat de catre administratie faptul ca daca se va furaja lacul , furajarea va fi facuta la o distanta mica de malul de pe care se pescuieste si numai in dreptul locurilor de pescuit ( nu si intre ele , exclus malul opus ) . Oamenii vin la balta sa prinda peste , nu sa se uite cum sar ei in malul de vis-a-vis ...
- in malul de vis-a-vis am pescuit eu in mansa a 2-a ( la 20cm de numarul din malul opus) , clipsat si unde toti ar fi avut impresia ca acolo lansezi si cate momitorul pe peste, nu a fost deloc cazul. Am prins decent, nu mai mult ca altii si culmea ... foarte mici pestii ( am avut vreo 10 buc + 1 caras pentru 18 kg de peste , ca medie au fost cei mai mici crapi prinsi in cele 2 manse )
S-a prins peste atat pe vad cat si la "interceptie" si nu putin , adica au fost pescari care au scos toti pestii de pe vad , altii care au scos pestii de pe o zona pe care nu au nadit-o in prealabil .
Si pentru mine inca ramane o enigma balta, o chestie pe care eu o tratez ca fiind un "atu" al lacului . Mai frumos decat un rezultat bun cu sute de kg de crap prinsi intr-o zi de pescuit este modul in care ajungi sa faci un asa rezultat... testele , incercarile, perioada in care cauti sa intelegi tipologia baltii si comportamentul pestilor
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
. Asa sunt eu mai masochist
PS: Pozele de la concurs , toate, le gasiti in link-ul asta :
https://www.facebook.com/pg/BilaDoi/pho ... 8164480219