Salut,
Am fost eu sambata trecuta, singurul caras vazut a fost unul mort care inota in pluta pe apa:)) in rest doar platici
Posibil sa fi fost de la caldura, desi nu era chiar canicula, undeva la 33 de grade, in afara de platici, nu am vazut caras nici la vecini
Lacul Sarulesti zona Polcesti 2017
Moderator: sorinhc
- catalin232
Re: Lacul Sarulesti zona Polcesti 2017
Din cate am vazut pe pagina baltii de FB , au bagat ceva caras si ciortan pe Polcest weekend-ul asta sau chiar ieri .. nu imi e clar si din pacate , cum Stefan nu mai este administrator acolo , am pierdut si informatiile de prima mana Sper sa pot rectifica situatia
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
-
Ok. Multumesc frumos pentru informatii
Salut,
Am fost la polcesti weekendul asta, 24 de ore, vineri-sambata, rezultat cateva placute mici si 4 intre 1 KG si 2KG, caras tot nu a vrut, in schimb am vazut vreo 4 carasi morti plutind.
Am inteles ca au bagat peste acum vreo saptamana, 700KG caras si ciortan( cred) dar nu l-am vazut deloc, nici acum, nici sambata trecuta.
Apa era mai scazuta acum ca de obicei, nu stiu de ce, la vecini, rezultate mai slabe, doar cateva platici mici, cred ca e timpul sa mai schimb balta.
Am fost la polcesti weekendul asta, 24 de ore, vineri-sambata, rezultat cateva placute mici si 4 intre 1 KG si 2KG, caras tot nu a vrut, in schimb am vazut vreo 4 carasi morti plutind.
Am inteles ca au bagat peste acum vreo saptamana, 700KG caras si ciortan( cred) dar nu l-am vazut deloc, nici acum, nici sambata trecuta.
Apa era mai scazuta acum ca de obicei, nu stiu de ce, la vecini, rezultate mai slabe, doar cateva platici mici, cred ca e timpul sa mai schimb balta.
Ce mai "zice" polcestiul ? Cum mai merge pestele? in special carasul.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
Salut,
Am fost pe 1 Septembrie la Polcesti....jale totala, 5 platici toata ziua si alea mici, ca palma.
Daca in alte dati, macar platica dadea, acum jale totala, si la vecinii de langa la fel era, nu stiu daca au scos peste sau altceva, dar imi vine greu sa cred ca a fost "doar o zi proasta", prea mare diferenta.
A mai fost cineva recent, sa confirme?
Multumesc,
Am fost pe 1 Septembrie la Polcesti....jale totala, 5 platici toata ziua si alea mici, ca palma.
Daca in alte dati, macar platica dadea, acum jale totala, si la vecinii de langa la fel era, nu stiu daca au scos peste sau altceva, dar imi vine greu sa cred ca a fost "doar o zi proasta", prea mare diferenta.
A mai fost cineva recent, sa confirme?
Multumesc,
Am fost acum vreo 2 saptamani. Caldura mare, putini pescari, peste putin. Vreo 2 kg de platica, niciun caras, o platica mai imbracata. Domnul de la poarta, cu paza si taxa, imi spunea ca trebuia sa dau cu d-ala "negru".... habar n-am la ce se refera. Eu am dat cu Green, Baitech pro-natural si niste pelete de 2mm, la carlig vierme, rama, porumb si altele.
Am vrut eu sa merg chiar urmatoarea zi dupa "vacanta prelungita a bugetarilor" in speranta ca nu va fi aglomerat dar nu stiu cum ma prins o raceala de 3 zile de am fost zombie si nu am mai fost.
@Mitza - refuz sa cred ca Pro Natural-ul de la Bitech ar fi dat gres cred ca pestele nu a mancat, a plecat prin alte parti, caldura .....
@Mitza - refuz sa cred ca Pro Natural-ul de la Bitech ar fi dat gres cred ca pestele nu a mancat, a plecat prin alte parti, caldura .....
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
Un update despre Polcesti? A mai fost cineva dupa ce s-a mai racit un pic vremea?
Mersi!
Mersi!
A fost careva? Cum mai merge?