Concurs de socializare la Dunăre în 28-30 iulie
Moderator: sorinhc
- Besliu aka Copilu
Re: Concurs de socializare la Dunăre în 28-30 iulie
am zis ca eu as merge nu am zis ca si merg ..... ai inteles gresit Marinush... eu am un parastas programat sambata ,dc reusesc sa-l fentez vin ...nea Vasi eu zic sa schimbi data concursului pt ca toata lumea se duce la Darvari la concurs ....
Cu respect , Marian !
intrucat lumea sa inscris la concursul de la Cochirleni si daca sa ivit un cooncurs cu premii au fugit acolo de azi inainte nu mai organizez nici
concursuri nici socializari.PUNCT. Singurul concurs care il mai fac este cel de la bila 2 din august. O seara buna!
concursuri nici socializari.PUNCT. Singurul concurs care il mai fac este cel de la bila 2 din august. O seara buna!
- Besliu aka Copilu
te-ai trezit tarziu nea Vasi .... asta e la moda dc nu ai observat ... bani si premii ... gata socializarea ... pacat
Cu respect , Marian !
Pai daca e gata nu mai facem,Abia avem si noi timp de pescuit de placere.....
Mariane, eu cred ca nu prea ai dreptatete-ai trezit tarziu nea Vasi .... asta e la moda dc nu ai observat ... bani si premii ... gata socializarea ... pacat
ce spui tu e valabil pentru profesionisti (semi), eu cred ca mai e loc si de chestii non-profit, cred ca mai sant oameni care pescuiesc de placer nu pentru bani
Vasile, pana la primavara-ti trece si cred ca o sa continuam
Nu o sa mai continuam te asigur, cautati pe altul sa faca concursuri fie ele si de socializare. Eu unu gata m-am saturat.
Vasile, te-ai cam grabit cu supararea, "lumea" nu a fugit acolo, e vorba doar de doi oameni, lumea e mult mai mareintrucat lumea sa inscris la concursul de la Cochirleni si daca sa ivit un cooncurs cu premii au fugit acolo de azi inainte nu mai organizez nici
si in definitiv e dreptul lur sa vrea la un concurs cu bani multi
uitate ca la multe concursuri e plin de retrageri din "motive obiective" sau evenimente (nunti, botezuri)
hai ca o sa-ti treaca
va grabiti cu presupusul fata de fugitul "pentru bani". eu nu mai puteam ajunge la dunare indiferent de situatie. am spus asta deja. poate trebuie sa explic faptul ca am sotia bolnava acasa, sambata aranjasem sa fie cineva cu ea, dar pentru 2 zile nu pot lipsi . Mai mult, ce dovada mai mare decat faptul ca acel concurs de la darvari-la pod se amana si totusi nu am sa merg la dunare nici in alt loc.
Claudiu, nu te supara pe mine, evident ca exista motive serioase, de exemplu in ziua cand a fost prima mansa la Bila2, eu o ingropam pe mama, puteam sa mai vin ?
chestia cu banii eu doar am repetat-o, uitate putin mai sus
o seara buna si nu pot sa zic hai Dinamo, sant vai de mama lor
chestia cu banii eu doar am repetat-o, uitate putin mai sus
o seara buna si nu pot sa zic hai Dinamo, sant vai de mama lor
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”