Cupa Trabucco Pro Feeder 2017 Doripesco

Competiția vârfurilor colorate

Moderator: sorinhc

melcherdragos2002

Re: Cupa Trabucco Pro Feeder 2017 Doripesco

Mesajde melcherdragos2002 » Joi Iun 29, 2017 10:00 am

Buna ziua, datorita unor motive personale sunt nevoit sa ma retrag.
APS Feeder Club

PAS

Cupa Trabucco Pro Feeder 2017 Doripesco

Mesajde PAS » Lun Iul 03, 2017 10:28 am

Preda Adrian Stefan (PAS)

Sent from my iPhone using Tapatalk

PAS

Mesajde PAS » Lun Iul 03, 2017 12:53 pm

O lista actualizata se poate?

PAS

Mesajde PAS » Lun Iul 03, 2017 1:05 pm

Care mergi la concurs si stai singur in camera si ma poti lua si pe mine in camera?

catalin232

Mesajde catalin232 » Lun Iul 24, 2017 8:51 pm

Iata si rezultatelele Cupa Trabucco 2017 .
Un rezultat personal execrabil ce mi se datoreaza in totalitate :roll:
Felicitari celor de pe podium si celor care au obtinut rezultate de care sa poata fi mandri :D .
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

sorinhc

Mesajde sorinhc » Mar Iul 25, 2017 8:13 am

Un rezultat personal execrabil ce mi se datoreaza in totalitate :roll:
:shock: :o :(
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

nacea_dragos2001

Mesajde nacea_dragos2001 » Mar Iul 25, 2017 8:21 am

Trebuia sa ti si tu mana undeva , inainte sa tragi locul . Cand sectorul era praf , de unde ai fi vrut sa ti se arate ! Felicitari lui Razvan care a reusit sa intre in primi 10 .

Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind Tapatalk

catalin232

Mesajde catalin232 » Mar Iul 25, 2017 9:28 am

Eh a fost o combinatie de factori ... locul, echipamentul si blocajul meu mental cum ca asta nu e pescuit la feeder si nu doresc sa il practic, nu am echipament pentru asa ceva :? .
A fost un concurs pur de casting .. dadeai 120m sau peste , aveai sanse sa prinzi ceva, nu dadeai, te rugai sa nu faci lamp si sa iei un crap :D .

De asemenea , am pierdut in concursul asta pesti in drill cum nu am pierdut in toate editiile precedente adunate . Nu spun ca altii nu au pierdut, ca au scapat si ei si poate nu contau cei care i-am scapat daca si ceilalti ii scoateau pe ai lor , dar este asa o remarca ce inchide frumos cercul ghinioanelor si blocajelor :D . Nu a fost ziua mea :D

Sincere felicitari pentru cei care au facut orice sa ajunga pe podium, au venit si cu echipamentul adecvat si nu s-au impiedicat de absurdul ideii de " pescuit la feeder " ce nu avea legatura cu ce s-a intamplat acolo . Asta inseamna sa fii pescar bun, sa faci ce trebuie facut , nu ce vrei tu sa faci ! In consecinta, bravo Fiat Lucian pentru locul 1 general cu 2 manse de 1 , Benzar Zsolt pe locul 2 si Adrian Ilie locul 3 + captura .

nacea_dragos2001

Mesajde nacea_dragos2001 » Mar Iul 25, 2017 10:02 am

Da mi voie sa te contrazic putin . Uite te la rezultatul colegilor tai de sector si nu o sa ti se para dracul asa negru . Indiferent de echipament sau pricepere , tot aia era . Eu am nimerit de 2 ori pe acelasi sector (E) unde colcaia de peste si in apropire si la distanta . In a 2 a zi am avut placerea sa stau langa d-nul Bodocan Tudor care in prima ora a scos 3 pesti cantariti la ~50 m la pasta , de ne apucase pe toti deprimarea ! Deasemenea , celalalt vecin , capat de sector , a facut rezultate bune la interceptie , pina in 70-80 m . Pe mine m-au cam facut sandvis , dar asa e in tenis .
In prima zi , am avut vecin pe Fechete Razvan , capat de sector , care a avut rezultate tot in 70-80 m . Un tanar ambitios care promite si cred ca o sa mai auzim de el ( si totusi Sarbu Mihai cred ca il intrece !) . Am reusit si eu sa mai ciupesc ce mai trecea de el . Eu , personal , am avut activitate si am prins peste 50 kg , in concluzie ma declat multumit . Conform scarii de valoare dintre noi , daca tu ai fi picat in acest sector , sigur ai fi prins podium ! Altii au dat in ~ 100-110 m , dar nu au avut rezultate neaparat notabile .
Din pacate , ne am obisnuit cu ghinionul tau , devenit deja celebru . Mai du-te si tu pe la biserica , mai da de pomana etc ! In concluzie , balta nu a fost deloc echilibrata si cred ca a contat f mult sectorul unde nimereai !

Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind Tapatalk

catalin232

Mesajde catalin232 » Mar Iul 25, 2017 10:59 am

Nu a fost chiar asa .... Fekete pescui al 100m acolo unde spuneti ca pescui ain 70-80 , e adevarat ca pe sectorul E pe care era peste mult . In antrenament am pescuit si eu acolo ca era un sector pe care nu il cunosteam si am prins peste ...mult ... dar tot pe distante foarte mari . Ceilalti care au facut rezultate bune in sectorul e au pescuit de la 95 ( pe vad 1- 2 bucati daca le luau si pe alea) pana la 120m . Fekete a si spus ca nu a putut face mai mult in mansa doi pentru ca nu il ajuta echipamentul sa iasa mai sus de 100m.
In plus, Fekete a avut si sansa cu tragerea la sorti ca a tras cap de pista E si a 2-a mansa tot in E a tras. Dar a avut si un ghinion extrem de mare , a fost la 1 kg sa ia locul 1 la general :D . A luat 3 pt in sector fiind batut de Benzar ( 1 pt ) si Otto ( 2 pt ) , diferenta intre el si Benzar fiind de 1 kg . Si la balotaj castiga detasat cu 2 puncte la general si cantitatea ce o avea. Asta este, hazardul .. a trax exceptional in prima mansa si a capitalizat , dar in a 2-a mansa s-a " razbunat " ocazia.

Lasand la o parte epicul meu ghinion , totusi nu pot sa nu remarc faptul ca si pe locurile pe care am picat daca puteai pescui la 100m sau peste in clips , lejer , puteai scoate rezultat. Fiat Lucian, dintre toti cei clasati pe primele locuri a pescuit in sectorul C, prima zi pe 29 si a 2-a zi pe 30 . Pe sectorul ala nu puteai spune ca e peste de te mananca, dar a iesit in fata peste toti si a castigat sectorul in ambele manse. Asadar a scos un rezultat excelent chiar daca nu a picat in sectoare ce tineau peste mult ( A sau E ). Nu poti sa nu respecti performanta asta :D

Ca si idee, eu in prima zi am tras 27 , l-am avut pe Fiat Lucian in dreapta mea la 2 locuri pe 29 . Eu nu puteam sa urc mai sus de 100m si am prins decent la ce era acolo si puteam scoate 2 in sector daca aveam mai mult bulan si nu pierdeam pesti pe drum. Pesti a pierdut si Lucian in prima mansa cel putin, dar iesind mai departe decat restul, a scos peste de nu aveai cum sa il bati , a fost diferenta foarte mare intre el si locul 2 din sector.

La mine e o chestie mai simpla cu pescuitul pe Doripesco ... in 3 ani de concursuri ( 6 manse ) am avut 4 locuri de 1 in sector , un loc 2 si un loc 5. Toate locurile de 1 si 2 au fost scoase pescuind la feeder ... adica pe vad, facut vad, avut grija de vad, intretinand si tinand pestii, tragand pesti de la vecini. Locul 5 l-am luat cand am tras pe loc ce se pescuia exact ca acum , adica inchis ochii aruncat cat poti si te clipsai acolo .

La fel si "excelentul" rezultat pe care l-am facut acolo la editia asta... nu a mai fost peste pe care sa il poti pescui cum se practica in mod uzual si ceea ce este macar tangential cu pescuitul la feeder. A fost un pescuit pe stilul " la crap " cu bete de feeder . Aici recunosct, am mari deficiente, sunt incapatant si nu vreau sa accept si sa practic un asa pescuit. Este o problema pe care o am personal si un defect, pentru ca intr-un concurs intri sa il castigi si ca sa il castigi trebuie sa faci ce trebuie, nu ce vrei tu. De aceea si respectul si admiratia mea catre cei ce s-au mulat pe cerintele actuale ale baltii . Ei au putut , au avut si echipamentul adecvat, stiinta si vointa si uite ca au si rezultate . Bravo lor !

Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”