Salutare!
Astazi am iesit pe Solacolu la o partida de pescuit. Am ajuns acolo pe drumul care trece pe langa Magureni. Drumul vechi este, din cate am inteles, foarte rau. Nici cel de astazi nu a fost cine stie ce dar am putut ajunge
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
. Am pescuit pe standurile 37 si 38 impreuna cu cativa prieteni. Nada special G green de la Bait tech cu niste alcool in ea si cateva pelete de 2 mm de krill. Eu am stat pe capatul baltii si am pescuit cu o lanseta in malul opus si cu cealalta l am cautat prin celelalte locuri. Doar lanseta din malul opus mi a adus ciortani. Cealalta caras micut si rosioara. Am inceput partida cu carlige QM1 nr 12 dar am trecut la nr 14 dupa 2 ore pt ca aveam multe rateuri la pestele mic. La carlig am avut method feeder pellet de la haldorado de 5 mm ananas si usturoi si pop up uri de la Utopia, ciocolata alba si varianta de squid parca plus wafters de la bait tech de 8 mm (nu am prins nimic la waftere
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
). Am prins in jur de 6-7 ciortani intre 2 si 3 kg si vreo 3-4 kg de caras si rosioara. Dimineata pana in ora 11 si dupa amiaza dupa ora 14 a mers mai bine. Din ce am vazut pe balta s a prins bine, in special pe standurile 29-35. Si prietenii mei au luat cativa ciortani tot asa de 2-3 kg.
Astept sa treaca valul asta de vreme rea si apoi vreau sa ajung pe Bila pentru prima oara caci am auzit numai lucruri bune despre ea.
Fire intinse!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk