Eu am cumparat in urma cu 2-3 ani din Dedeman o bormasina care ma tine fara probleme doua-trei zile. Important e sa fie puternica (18 V) si sa aiba acumulator de rezerva. Pretul a fost in jur de 300 lei dar va spun ca-si merita pe deplin banii.
Un alt avantaj al folosirii bormasinii esta ca nu mai ai nevoie sa sitezi nada, castigi timp si amestecul este mult mai omogen.
Bormasina pt amestecat nada
Moderator: sorinhc
- RazvanFeeder
Re: Bormasina pt amestecat nada
APS Feeder Club
- melcherdragos2002
Daca vrei o bormasina adevarata iti iei De Walt sau Work de 24v insa astea costa, apoi vine Makita, insa si asta costa. pentru varianta ieftina, mergi la dedeman si-ti iei un Panzer de 18v si 35Nm cuplu cu 2 acumulatori si te costa cca 350 RON. Eu personal mi-am luat de la Hornbach un pathfield de 18v si am dat 270RON pe ea. face nada si pamant fara probleme. Varianta cea mai ieftina e urmatoarea: iei o bormasina de 12v(neaparat 12v), cea mai ieftina de la Practiker sau SH, dai jos acumulatorul si montezi 2 cabluri de curent(din cele auto cu clesti de baterie) apoi o pui la bateria de la masina. rezultatul: cam ca o Makita de 24v! Eu am una facuta de un prieten si ca si costuri am ajuns la 120ron:80 ron bormasina noua si vre-o 40ron cablurile!!!
Cele mai bune locuri de pescuit le alege intotdeauna pestele!
- RazvanFeeder
Bravo pivo, Panzer se numeste bormasina mea. Interesanta si varianta de 12 V, am folosit-o la Doripesco (de la CAI) si e foarte OK, uiti de grija incarcarii acumulatorilorpentru varianta ieftina, mergi la dedeman si-ti iei un Panzer de 18v si 35Nm cuplu cu 2 acumulatori si te costa cca 350 RON. Eu personal mi-am luat de la Hornbach un pathfield de 18v si am dat 270RON pe ea. face nada si pamant fara probleme. Varianta cea mai ieftina e urmatoarea: iei o bormasina de 12v(neaparat 12v), cea mai ieftina de la Practiker sau SH, dai jos acumulatorul si montezi 2 cabluri de curent(din cele auto cu clesti de baterie) apoi o pui la bateria de la masina. rezultatul: cam ca o Makita de 24v! Eu am una facuta de un prieten si ca si costuri am ajuns la 120ron:80 ron bormasina noua si vre-o 40ron cablurile!!!
APS Feeder Club
- Tiby Baschet
Mi-am luat si eu panzerul de 18V, 35 NM, a fost 380 de la dedeman. Am folosit-o de vreo 10 ori si sunt foarte multumit. 3 kg nici nu le simte. 5-6 ar fi limita. Nu amesteca la fel.
Per total oke.
Per total oke.
Ceva de genul celei din poza ar merge ???? Mai mica si finuta.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- Tiby Baschet
Nu, cu cat e mai mare si mai puternica cu atat mai bine. Englezii amesteca kilograme de nada in galeti de 40 de litri cu niste bormasina imense.
Cautal pe jamie harrison pe youtube, are una galbena bosch cred.
Cautal pe jamie harrison pe youtube, are una galbena bosch cred.
- RazvanFeeder
Merge, Sorin, dar e surubelnita! Poti sa dai gauri in boabele de porumb!Ceva de genul celei din poza ar merge ???? Mai mica si finuta.
Lasand gluma la o parte eu chiar mi-am cumparat la inceputuri asa ceva pentru boabe uscate de porumb sa le pun pe fir de par!
APS Feeder Club
Poze este defapt o surubelnita, asa e. Am gresit dar am vrut sa ma refer la acele bormasini de dimensiunui mici cu mandrina .
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain