Acolyte Distance Feeder 13ft
Moderator: sorinhc
- Briceag Alin
Re: Acolyte Distance Feeder 13ft
Din ce am vb cu Dean Barlow pe FB mi-a zis ca duce cos de 90 gr+nada..asta ar fi limita maxima la un 25-30 m distanta ,dar sa nu fortam mai mult,,,nu ca nu ar merge si cu mai mult cred ...ca si distanta pe lacuri undeva la 90 m a zis..acum ramane de vazut ..
- Tiby Baschet
Pai din ce spui tu aceeasi treaba o fac cu matchpro medium. Si ala da maxim 90gr la 25-30 de metri si pe distanta dai 80 de metri cu el.
Deci nu e nici o afacere. Doar ca e 3,90. Ma miram eu un medium heavy sa aiba 230 de grame
Ramane sa il vad live. O sa fie si destul de scump, 12-13 milioane
Deci nu e nici o afacere. Doar ca e 3,90. Ma miram eu un medium heavy sa aiba 230 de grame
- Briceag Alin
De acord cu ce spui tu ,dar totusi este varful lor de gama..asa sunt si lansete de 3 milioane care arunca 90 m si 100 grame la fel cum arunca si un bat de 20 milioane, dar pe langa asta conteaza alte aspecte Acolyte vs matchpro sunt niste bete total diferite...si mai mult ca sigur acolyte ul va fi mai permisiv decat match pro ul ceea ce va fi un + foarte mare,zic eu. Ramane de vazut,dar daca e ce trebuie ,pretul nu este exagerat d.p.m.d.v .
- Tiby Baschet
Probabil, nu neg ca acolyteul este superior matchpro in anumite situatii. Am ambele variante, ramane sa il vad live. Nu cumpar nimic pe nevazute
Imi trebuie un 13 de rau mai usurel asa si mi-a facut cu ochiul de multa vreme. De atunci cand il testa scotthorne pentru feeder fishing magazine issue 7
Imi trebuie un 13 de rau mai usurel asa si mi-a facut cu ochiul de multa vreme. De atunci cand il testa scotthorne pentru feeder fishing magazine issue 7
Salutari,Pai din ce spui tu aceeasi treaba o fac cu matchpro medium. Si ala da maxim 90gr la 25-30 de metri si pe distanta dai 80 de metri cu el.
Cu siguranta vorbim de lucruri diferite. MatchPro Medium incarcat 90g cu lanseuri la 80m? Poate ai reusit lucrul asta (greu de crezut), dar asta ar insemna practicarea unui pescuit destul de barbar.
Detin ambele bete, si pot spune ca este o diferenta f mare intre ele.
In primul rand, Acolyte Distance este un bat dedicat pescuitului la distanta, peste mediu spre mare (capturi capitale, chiar . Nu zic ca daca intra ciortani intre 1-3 kg, ar fi o problema, dar sincer nu as practica un pescuit la asemenea distante, urmarind peste mic spre mediu. E vorba strict de gusturi si preferinte .
Am avut sansa sa testez Acolyte ul Distance pe parcursul a 2 partide. Pe Greaca Cercani (zona Porci unde am reusit lanseuri intre 85-90 m, conform Google Maps > Measure Distance si pe balta Solacolu, unde am alternat cu lanseuri intre 70-88m. Aici ma refer la latimea maxima a baltii, pescuit la 20-30 de cm de malul opus.
Din punctul meu de vedere, trebuie folosit un method de minim 45g (am folosit Preston XL 45 g incarcat o data si jum); asta ar insemna o incarcare de vreo ~ 85/90 de g. Fir 0.23 P-Line (fi- mi ar scarba de el, nu stiu ce a fost in mintea mea cand l am cumparat), am alternat cu/fara shockleader de vreo 2m, ace de 10 Drennan Wide Gape. Obligatoriu, pentru un pescuit confortabil, la distante de 80-90 m, poate si mai bine, in functie de tehnica de lansare si incarcarea optima a lansetei, trebuie folosita o mulineta cu tambur tip long cast (mini big pit, Daiwa Cast zim ...). Eu am folosit o Ultegra 5500 XTD.
In materie de semnalizare (am prins carasi de Solacolu la distante de 85 de m) pot spune ca semnalizarea este excelenta (desi, inca odata nu cred ca lanseta a fost gandita pentru peste mic); poate cu fir textil, stil de pescuit ce nu cred ca il voi incerca in viitorul apropiat.
Cand vine vorba de amortizare, pot spune lanseta iti ofera o placere maxima in drill, indiferent ca vb de ciortaneii de Solacolu 2/3 kg sau crap mare. Am avut parte de un drill de senzatie cu un crap estimat pe la 9/10 kg, simteam ca trag de un bolovan, peste scapat exact cand pregateam minciogul si pierdut datorita ruperii firului (P Line Floroclear, o mizerie ordinara. Dupa fiecare drill, in momentul in care incercai sa schimbi method ul, sa faci un nod sau o bucla, firul plesnea). Tin sa precizez ca nu am avut parte de hook pulls in timpul drilului. In momentul in care am schimbat firul (Gorilla Feeder 0.22, nu am mai avut parte de fire plesnite).
Desi este devreme pentru a emite o parere pertinenta, lanseta este perfecta pentru un pescuit de precizie la distante intre 85-90 m, distante mai mari nu am incercat ... desi lanseta are rezerve de putere (nu stiu ce precizie voi avea peste 90m). Cred ca ar fi un stil de pescuit destul de solicitant.
Revin cu alte impresii, in momentul in care voi mai testa lanseta.
Salutari
Alex
Sent from my iPad using Tapatalk
- Tiby Baschet
Nici aici nu scap de tine . Mai citeste o data ce am scris. Maxim 90 gr pe 25-30 de metri si la distanta dai 80 de m( evident nu cu aceeasi greutate si nu comfortabil, dar duce)
Azi un prieten la dunare pescuia cu medium combo cu 120 de grame + nada la 40 de metri. Asa ca, despre ce vorbim?
Da depinde de gusturi, eu vreau acolyteul pentru dunare.
L-ai cumparat din anglia?
Azi un prieten la dunare pescuia cu medium combo cu 120 de grame + nada la 40 de metri. Asa ca, despre ce vorbim?
Da depinde de gusturi, eu vreau acolyteul pentru dunare.
L-ai cumparat din anglia?
Da , frumos , votez cu nenea ce are Drennan
Inviato dal mio iPad utilizzando Tapatalk
Inviato dal mio iPad utilizzando Tapatalk
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
Înapoi la “Echipament si accesorii”