In primul rand mi am cerut scuze pt ca , prin postarea mea , am deviat de la subiectul principal : pescuit la interceptie . Mi am spus si eu of ul pentru multe partide mediocre din cauze NEnaturale . Pescuitul sportiv cu navomodele a luat amploare pe multe balti comerciale si in consecinta "dreseaza" pestii sa manance doar in anumite locuri , facand imposibila orice strategie de pescuit , evident si solutia "salvatoare" - pescuit la interceptie , despre care vorbim .Foarte interesanta incepe sa fie discutia ! Me like !
Stau prost cu timpul acum si in weekend nu o sa vad balta , nasol. Am sa incerc sa mai aprofundam discutia dar pana atunci vreu sa te intreb @nacea_dragos2001 - Cum stii ce structuri sunt acolo unde pescuesc craparii la 150m ? Pe navigatori ii lasa in pace ca aia sunt plecati cu banii de paine de mici .
Continuam .....
In al doilea rand , nu am sustinut ca stiu ce structuri sunt la 150m , este doar o distanta aleatorie unde nici craparul , nici feederist ul nu ajunge .... Doar Mitica cu vaporasul ... .
Parerea mea , si gata , ca deviez de la subiectul principal !
Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind Tapatalk