Salut, ai dat cu larve?Da...norocosul de mine )
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Moderator: sorinhc
Salut, ai dat cu larve?Da...norocosul de mine )
Sa sti ca am un ghinion epic si notoriu in acelas timp ... totusi , este o ocazie buna sa atragem atentia ca si asta este o zi de pescuit si ca nimeni nu are intotdeauna partide cu zeci si sute de kg de fiecare data. Si nici nu putem spune ca nu mai e platica in Sarulesti. Sunt pur si simplu zile in care indiferent ce face , cum pescuiesti , cu ce , cu cine etc. pestele refuza sa colaboreze ...deci nu mai mergeti cand merge si Catalin ,apropo,si eu am fost duminica,3 platici,am mirosit treaba si la 11 am plecat,sa nu pierd toata ziua.
Stefan nu mai este la Sarulesti si ca sa fie clar pentru toata lumea , sa nu se inteleaga gresit , Sarulestiul este din totdeauna exploatat piscicol , peste s-a scos mereu pentru a fi vandut . Nu s-a apucat nimeni de braconat sau de golit pestele din Sarulesti , vanzarea de peste a fost mereu o sursa de venituri pentru amenajarea Sarulesti . Totusi , parca sa spun eu ca au inchis cherhanaua si activitatea de pescuit "industrial" s-a diminuat drastic incepand cu anul acesta. Chair am prins niste " zvonuri" cu ca s-ar dori o perioada de relax ... bine pentru pesti, bine pentru noi pescarii !sa ne sune Stefan,atunci,cand se prinde peste in setca
Claudiu , nu ma bag si cred ca nu e nici indicat sa ne dam noi cu presupusul despre cum ar trebui sa isi conduca ei afacerea.... tot ce am vrut sa aduca in vederea pescarilor prin cele spuse si sa intaresc asta cu exemplul pe care l-am dat, a fost sa se inteleaga bine ca sunt zile in care indiferent ce ai face , nu o sa ai rezultate si ca nu totul depinde de pescar. Pestele face ce si cum vrea si sunt multe lucruri legate de comportamentul lui pe care nu le vom intelege si poate este mai bine asa.Personal cred ca acum sunt venituri destul de mari din faptul ca au lasat pescuitul la platica. De asemenea au reînceput concursurile la crap sa fie dese si cu o participare foarte numeroasă (alt venit).
Posibil sa reiasă din calcul ca mai bine vand platica cu 50 de lei de pescar decat cu 2 3 lei/kg en-gros unde au si costuri de recoltare, păstrare sau transport.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori