PESCUIT LA FEEDER (temperaturi scazute)
Moderator: sorinhc
-
-
Re: PESCUIT LA FEEDER (temperaturi scazute)
Salut pescari in film pune brinza dulce in nada care e treaba cu ia ce rol are.
Daca merge cu parmezan...de ce nu si cu branza. Parea branza de vaci.
Mi-a placut cum ii merg mainile... asta se si culca pana terminam eu de montat toate.
Ai vazut de cate ori a dat textul dupa clips!!!??
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Mi-a placut cum ii merg mainile... asta se si culca pana terminam eu de montat toate.
Ai vazut de cate ori a dat textul dupa clips!!!??
nu avea nevoie de declipsare rapida
cu branza nu stiu ce sa zic, eu stiam ca folosirea branzei se bazeaza pe atractia olfactiva a pestilor, or branza de vaci...
bastinasii din Cernavoda foloseau telemea tinuta in pungi la soare si cu indicatia expresa de a fi desfacuta doar pe malul apei, departe de lumea civilizata
cu branza nu stiu ce sa zic, eu stiam ca folosirea branzei se bazeaza pe atractia olfactiva a pestilor, or branza de vaci...
bastinasii din Cernavoda foloseau telemea tinuta in pungi la soare si cu indicatia expresa de a fi desfacuta doar pe malul apei, departe de lumea civilizata
Asa ma gandeam si eu...sa fie cat mai puturoasa...dar, daca te gandesti si sunca presata (luncheon) se foloseste si nu e tocmai puturoasa (adica e proaspata). Mie unul imi pare ca e branza de vaci proaspata...dar cine stie...nu stiu o boaba de rusa.
branza proaspata de vaci,spune ca nu stie exact cum lucreaza dar la el a functionat de multe ori.Reteta o stie din auzite,din popor,se exprima el
Cred ca urda e mai buna, are o mecanica mai buna
acum, serios vorbind, cu sunca din aia la conserva(luncheon) ati incercat?
eu am pus in joaca odata niste parizer pe fir de par la Caldarusani si m-am trezit cu un somn de vreo 3 kile in carlig...
acum, serios vorbind, cu sunca din aia la conserva(luncheon) ati incercat?
eu am pus in joaca odata niste parizer pe fir de par la Caldarusani si m-am trezit cu un somn de vreo 3 kile in carlig...
Ciudat! Cred ca esti agent sub acoperire de stii ce spun astia in limba spionilor . Scuze @kemahaw nu am putut sa ma abtin sa spun asta , sa nu te superi.spune ca nu stie exact cum lucreaza dar la el a functionat de multe ori.Reteta o stie din auzite,din popor,se exprima el
Acum ce sa zic daca tot am gasit persoana care sa ne spuna ce zic astia ar fi chiar frumos sa profitam de tine pt ca sunt multe clipuri "in limba aia" care ar avea nevoie de ajutor sa intelegem si noi ce si cum . Pe viitor ......
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
Am incercat dar nu asta e important, monentul e important. In majoritate cazurilor acest lucru se intampla cand pestele nu mananca la mai nimic si normal ca o sa raspundem "nu a mers Domle" . Eu chiar am incercat in astfel de momente si nu a mers, logic. Are @catalin232 un clip pe M9 cu un astfel de pescuit .... la noi inca ramane la stadiu de "ciudatenie".acum, serios vorbind, cu sunca din aia la conserva(luncheon) ati incercat?
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
Da,chiar va rog,cu ocazia asta ma mai uit si eu.Sotia e din Chisinau,rusa e prima limba,e mult pana o aduc la calculator..Ciudat! Cred ca esti agent sub acoperire de stii ce spun astia in limba spionilor . Scuze @kemahaw nu am putut sa ma abtin sa spun asta , sa nu te superi.spune ca nu stie exact cum lucreaza dar la el a functionat de multe ori.Reteta o stie din auzite,din popor,se exprima el
Acum ce sa zic daca tot am gasit persoana care sa ne spuna ce zic astia ar fi chiar frumos sa profitam de tine pt ca sunt multe clipuri "in limba aia" care ar avea nevoie de ajutor sa intelegem si noi ce si cum . Pe viitor ......