In luna august am fost in vacanta in tara si nu am putut rata ocazia de a lua cu mine cateva pungi de nada Utopia Baits si mini pop-up-uri de la acelasi brand cu gandul de a le testa aici in U.K
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Mi-a placut ca este o nada de culoare mai inchisa ceea ce este un avantaj pe baltile de aici unde eu pescuiesc deoarece majoritatea au apa destul de limpede.Precizez ca aceste balti sunt semi-salbatice nefiind "fishery" sau carpodroame.
Pescuitul l-am inceput pe cosulet si la carlig vierme rosu si galben in combinatie ca apoi sa trec pe method si mini pop-up-uri de diferite arome,cel de krill fiind castigator
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Rosioare si hibrizi de platica au intrat primii pe vad ca apoi cateva platici sa li se alature la "ospat". Daca la inceput rosioarele trageau imediat am preferat sa schimb pe method si pop-up,trasaturile au venit mai rar dar pestii au fost mai calitativi.
Am prins si 3 ciortani frumosi dar I-am eliberat imediat dupa poza,pe aceasta balta nefiind permisa retinerea crapului de orice dimensiune in juvelnic.
Ca si concluzie finala nada mi-a lasat un "feeling" placut fiind usor de preparat si nu in ultimul rand pe placul pestilor de aici
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Vor urma si alte teste cu aceleasi nazi pe alte balti si conditii diferite