Practic, le-ai urat sa prinda unul singurParticipantilor la concurs le urez "fir intins" !
Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind Tapatalk
Balta Greaca - Cercani
Moderator: sorinhc
Re: Balta Greaca - Cercani
Salutare, cum a fost?
Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
-
Peste 100 de participanti , 6 cupe din 7 pentru pescarii la feeder ! Felucitari premiantilor !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Felicitări participanților! Greaca ca pistă de concurs este foarte dezechilibrată , mai ales in perioada asta și totuși feederiștii au dominat concursul.Bravo!
-
Pentru cei nehotarati , balta dezghetata aproape in totalitate !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- catalin232
Frumos , cel putin a fost o dezmorteala buna
Ce conditii mai sunt acum ?
Ce conditii mai sunt acum ?
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
-
A fost mai mult decat o dezmorteala . Pentru 4 ore a fost foarte bine ! Taxa 30 ron .
-
Salutare!
am fost ieri la pescuit pe greaca. o zi frumoasa si plina de actiune . singurul minus a fost vantul care a batut cam tare. am pescuit in stanga administratiei langa pontonul partial scufundat in apa. am pescuit cu 2 lansete, una clipsata la ~ 45 m si una fara clips la ~ 60-70 m. nada special g de la bait tech, aditivata cu niste csl si scopex, in care am pus cateva pelete de 2mm de krill. momeli.....de toate. am incercat pop up uri de la utopia si feeder x, bandum de la sonu de krill, bandit de la drennan ananas si wafters de la bait tech. a tras cam la fel la toate. parca totusi la wafters a mers o idee mai bine. am prins 20 de ciortani dintre care 5 peste 1 kg si restul pana in kg. chiar si ciortani de 200-300 gr. plus 12 carasi. eu ma declar supermultumit de partida.....actiune toata ziua....varfurile se indoiau destul de des
acush plec pe floarea popestiului.....revin cu relatari
Fire intinse!
am fost ieri la pescuit pe greaca. o zi frumoasa si plina de actiune . singurul minus a fost vantul care a batut cam tare. am pescuit in stanga administratiei langa pontonul partial scufundat in apa. am pescuit cu 2 lansete, una clipsata la ~ 45 m si una fara clips la ~ 60-70 m. nada special g de la bait tech, aditivata cu niste csl si scopex, in care am pus cateva pelete de 2mm de krill. momeli.....de toate. am incercat pop up uri de la utopia si feeder x, bandum de la sonu de krill, bandit de la drennan ananas si wafters de la bait tech. a tras cam la fel la toate. parca totusi la wafters a mers o idee mai bine. am prins 20 de ciortani dintre care 5 peste 1 kg si restul pana in kg. chiar si ciortani de 200-300 gr. plus 12 carasi. eu ma declar supermultumit de partida.....actiune toata ziua....varfurile se indoiau destul de des
acush plec pe floarea popestiului.....revin cu relatari
Fire intinse!
- catalin232
Si de pe acelas loc, arc peste timp, la 2 luni distanta . Destul de multi ciortani , un submarin parcat in parul din stanga pontonului si o salonta frumoasa care a meritat poza
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Frumoasa tare salonta!
E de 10?