Spor !
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
http://feedershop.ro/Blog/montura-fir-d ... ru-pelete/
Moderator: sorinhc
Cand e vorba de calitate , totul merge la relatiuPe langa clipul bine facut si explicat mie-mi place articolul de pe blog ! Combinatia de articol + clip e geniala !
Am observat ca ai acolo un fir textil in teste? Hopaaaaaaa Sa intelegem ca e posibil/probabil sa avem un nou produs Utopia? Nu de alta dar abia am refacut stocul de fire textile pt carlig
si astea "se consuma" greu. Din ce vad in clip pare pe placul meu firul, ceva gen Power Pro.
![]()
Eu folosesc Power Pro-ul cand am nevoie de un fir mai rigid si rezistent la abraziune si alte fire cum ar fi Kryston (crap in special) de la Drennan (am uitat denumirea acum) si ceva low cost acolo unde pescuiesc la pesti mici si anume Carp Expert. Acum stii cum e cu gusturileAm folosit si eu in trecut si nu este deloc recomandat, cel putin nu pentru mine.
Da, gusturile nu se discuta , insa pe mine m-au interesat niste calitati " la rece" , dezinteresat , fara partinireEu folosesc Power Pro-ul cand am nevoie de un fir mai rigid si rezistent la abraziune si alte fire cum ar fi Kryston (crap in special) de la Drennan (am uitat denumirea acum) si ceva low cost acolo unde pescuiesc la pesti mici si anume Carp Expert. Acum stii cum e cu gusturileAm folosit si eu in trecut si nu este deloc recomandat, cel putin nu pentru mine.![]()
![]()
.
![]()
Normal ! Suntem (sunt) deschis la orice aduce un plus !dar daca e ceva cara sa functioneze mai bine, de ce nu ?:D
Înapoi la “Magazinul FeederShop.ro”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori