Deocamdată nu e mai simplu la Vasile!
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Viza politie de frontiera - PG
Moderator: sorinhc
- Mugurel Georgescu
Re: Viza politie de frontiera - PG
eu am permis de pescuit de peste 50 de ani, niciodata pana in Martie nu am avut probleme la controale
pana atunci le face Vasile, la asta m-am referit
pana atunci le face Vasile, la asta m-am referit
@cismas - trebuie sa dai de baut ! Ai implinit 50 ani de permis ! Ar fi tare sa ai toate "carnetele" sa faci o panoplie .
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- melcherdragos2002
Salut,
De aici poti face "request"/cerere pentru ce/cate judete doresti, chiar si pentru toate din lista (le adaugi pe rand, nu trimiti mail nominal la fiecare!).
Ulterior se distribuie de la ei din server catre judete si ulterior ei iti trimit tie.
https://www.politiadefrontiera.ro/ro/ma ... e-250.html
Stima,
De aici poti face "request"/cerere pentru ce/cate judete doresti, chiar si pentru toate din lista (le adaugi pe rand, nu trimiti mail nominal la fiecare!).
Ulterior se distribuie de la ei din server catre judete si ulterior ei iti trimit tie.
https://www.politiadefrontiera.ro/ro/ma ... e-250.html
Stima,
APS Feeder Club
am zis ca am avut permis de peste 50 ani, asta nu inseamna ca am avut permis 50 de ani, cand s-au terminat vacantele si au inceput ...concediile am facut o pauza totala de peste 25 ani, asta si datorita incompatibilitatii pescutului pe rau de munte (ce facusem eu pana atunci) cu pescuitul pe balta@cismas - trebuie sa dai de baut ! Ai implinit 50 ani de permis ! Ar fi tare sa ai toate "carnetele" sa faci o panoplie .
m-am reactivat abia dupa inceperea navetei la Cernavoda ( 2 + 5 ani)