Lanseta feeder pescuit platica in regim de concurs

Sfaturi, recomandari, sugestii despre lansete, mulinete accesorii si monturi.

Moderator: sorinhc

sorinhc

Re: Lanseta feeder pescuit platica in regim de concurs

Mesajde sorinhc » Vin Mar 16, 2018 11:33 am

Hai sa mai facem un UP si la topicul asta ! Au mai aparut lansete noi ....... :D .
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

Briceag Alin

Mesajde Briceag Alin » Vin Mar 16, 2018 11:48 am

Am scuturat un drennan acolyte plus 9ft...bijuterie. Destula putere pe blank dar foarte fin si sensibil in acelasi timp, inele super ok ca si dimensiune. Am scuturat si varianta ultra 9ft dar este mult mai moale.
www.feedershop.ro

Committed To Total Quality

sorinhc

Mesajde sorinhc » Vin Mar 16, 2018 2:03 pm

@Briceag Alin - 9 ft nu e prea scurt ? Cred ca am scuturat si eu batul, cred :? oricum cand il mai vad prin magazine ma uit mai atent la el.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

Briceag Alin

Mesajde Briceag Alin » Vin Mar 16, 2018 4:42 pm

Depinde unde si cum il folosesti. Pt. distante scurte la ciortanica,peste mic sau primavara dupa dezghet la o babuscuta, etc, eu zic ca este perfect. Eu sunt de parere ca unui pescar, care practica acest stil(mai ales fips cips)l un 9 ft nu ar trebui sa-i lipseasca din arsenal. Eu unul strang banuti ca vreau un tournament 9 ft ca daca nu imi luam si eu un acolyte .
www.feedershop.ro

Committed To Total Quality

Solzescu

Mesajde Solzescu » Vin Mar 16, 2018 5:05 pm

Cum e primul prag la Sărulești merge la fix. Arunci fără să te abții, coada minciogului se reduce la jumătate. Și mie îmi plac astea de 9ft, am luat un Preston Competition de 2.7 de care sunt destul de mulțumit. La prima partidă din an am dat vreo 3 ore la babușcă nu mai mare ca palma (cu tot cu coadă). S-a descurcat admirabil, semnaliza excelent chiar și trăsături pe cădere, nu brusca peștii... Cu coșulețe mici și compacte poți atinge lejer distanțe de 25 de metri, iar drilul cu un caras spre kil e o plăcere. Te ajută mult o lansetă din asta primăvara.
Iar la un pescuit viteză la pește mic, cu o mulinetă ușoară, e al naibii de necesară - oricum faci febră musculară de la 3 ore de aerobic pe malul bălții. Mă gândeam că una de 9 sau chiar 8ft pentru method, ar fi perfectă pentru a pescui pe lângă vadul de rubeziană.
Drept pentru care... mi-am luat rubeziană :lol: :lol: :lol: :lol:

sorinhc

Mesajde sorinhc » Vin Feb 08, 2019 9:53 am

Hai sa mai facem un UP si la topicul asta ! Au mai aparut lansete noi ....... :D .
Hai baieti! Mai discutam pe subiectul asta. Tot promit(ma mint singur) ca mai fac ceva partide la platica :lol: .

mihai_ace

Mesajde mihai_ace » Vin Feb 08, 2019 6:43 pm

Ai gresit topicul, aici e vorba de pescuit platica in regim de concurs

Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk

coscho

Mesajde coscho » Sâm Feb 09, 2019 9:26 am

Nu pot citi tot forumul ... cred că din cauza la Tapatalk ... dar ... plătică / concurs

1. Acolyte Ultra 10"
2. Ultralight Feeder Bomb 10"-11"

... sunt meserie amândouă ... aș merge pe prima când plătica mănâncă și pe a doua când e mai mofturoasă.

sorinhc

Mesajde sorinhc » Lun Feb 11, 2019 9:20 am

Ai gresit topicul, aici e vorba de pescuit platica in regim de concursImagine
.

Viata e un concurs cu tine insuti :D ......

Înapoi la “Echipament si accesorii”