Nu ne sperie, pastrama si un pelin#rezistam
Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
Etapa 1 Cupa Regiunii de SUD - Camineasca 2018
Moderator: sorinhc
- catalin232
Re: Etapa 1 Cupa Regiunii de SUD - Camineasca 2018
Suntem in stand by deocamdata.. de ieri a intrat cod Portocaliu de inundatii pe Giurgiu si Teleorman ,apa este oricum foarte mare si pista este sub apa ... o revin maine seara cu update la conditiile de acolo. Este un concurs de Crap pe Bila2 si o sa merg acolo , trag o tura si pe pista si revin cu foto ..Nu ne sperie, pastrama si un pelin#rezistam
Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
Ca sa va faceti o idee, asa este apa pe Bila2 ...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Nasoala treaba... in conditiile care se anunta nu cred ca as putea sa vin...
Daca se mai achimba ceva si mai e disponibilitate cu cea mai mare placere..
Multumesc pt intelegere!
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Daca se mai achimba ceva si mai e disponibilitate cu cea mai mare placere..
Multumesc pt intelegere!
Catalin, pista ca pista dar mai important este drumul de acces (sa nu patim ca anul trecut la Sarulesti, vinerea) si mai ales locul de campare, nu stiu cat de placut ar fi sa punem cortul pe mocirla
poate ne mutam pe Bila, acolo drumul e pietruit, locul de campare este in panta si inierbat bine
poate ne mutam pe Bila, acolo drumul e pietruit, locul de campare este in panta si inierbat bine
- catalin232
Este concurs de Crap in acelas weekend pe Bila si aia nu este balta pentru fips cips ...Catalin, pista ca pista dar mai important este drumul de acces (sa nu patim ca anul trecut la Sarulesti, vinerea) si mai ales locul de campare, nu stiu cat de placut ar fi sa punem cortul pe mocirla
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
de ce ?
acum doi ani, primul pescuit acolo a fost concursul nostru, a fost FIPS-CIPS, s-au prins multi ciortani, Manaila in ziua de antrenament a prins chiar foarte multi, caras si rosioara este la greu
pe mine ma intereseaza in principal unde pun cortul, si daca e mocirla parca nu ma prea atrage, anul trecut, datorita unor motive personale nasoale, nu am dormit acolo, dar nu mi-a placut locul, pe ploaie
acum doi ani, primul pescuit acolo a fost concursul nostru, a fost FIPS-CIPS, s-au prins multi ciortani, Manaila in ziua de antrenament a prins chiar foarte multi, caras si rosioara este la greu
pe mine ma intereseaza in principal unde pun cortul, si daca e mocirla parca nu ma prea atrage, anul trecut, datorita unor motive personale nasoale, nu am dormit acolo, dar nu mi-a placut locul, pe ploaie
???
-
de ce ?
Daca va ajuta cu ceva , exact la 20 minute se afla motel Dovinot , dupa ce se iese din Mihailesti . M-am cazat anul trecut la concursul open de la Bila2 . O camera cu 2 paturi costa 80 ron , ai mic dejun si este foarte civilizat ! Ai si piscina vara !
Sent from my iPhone using Tapatalk
multumesc Dragos,
interesant, urmeaza sa-mi caut coleg de camera
interesant, urmeaza sa-mi caut coleg de camera
- catalin232
Etapa 1 Cupa Regiunii de Sud 22-24.03.2018 va fi AMANATA pentru data de 18-20.05.2018 ( Luna Mai ), locatia ramane Balta Camineasca, din cauza conditiilor meteo ce fac imposibila desfasurarea concursului.
Cei care din varii motive nu pot ajunge si au platit , va rog sa comunicati acest lucru pentru restituirea banilor. Cei care doresc sa se inscrie in limita locurilor disponibile ( 30 de locuri per total ) , lasati un mesaj pe forum.
Motivul pentru care am amanat decizia de a muta data concursului este unul extrem de simplu . Sambata trecuta apele erau in retragere si se parea ca putem tine concursul, Joi a fost cod Portocaliu de inundatii pe judetele Giurgiu si Teleorman, am fost acolo , apa nu incepuse sa creasca , ba chiar scazuse fata de Sambata trecuta.
Am fost ieri 17.03.2018 si apa a crescut iarasi la un nivel la care nu se poate intra si pescui, v-am adus si ceva poze ca sa intelegeti ce este acolo in momentul de fata si pentru a sustine obiectiv motivul amanarii etapei. Le aveti mai jos .
Cei care din varii motive nu pot ajunge si au platit , va rog sa comunicati acest lucru pentru restituirea banilor. Cei care doresc sa se inscrie in limita locurilor disponibile ( 30 de locuri per total ) , lasati un mesaj pe forum.
Motivul pentru care am amanat decizia de a muta data concursului este unul extrem de simplu . Sambata trecuta apele erau in retragere si se parea ca putem tine concursul, Joi a fost cod Portocaliu de inundatii pe judetele Giurgiu si Teleorman, am fost acolo , apa nu incepuse sa creasca , ba chiar scazuse fata de Sambata trecuta.
Am fost ieri 17.03.2018 si apa a crescut iarasi la un nivel la care nu se poate intra si pescui, v-am adus si ceva poze ca sa intelegeti ce este acolo in momentul de fata si pentru a sustine obiectiv motivul amanarii etapei. Le aveti mai jos .
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Catalin Constantinescu
Emisiuni Video
Emisiuni Video
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”