Nu vreau sa iau apararea nimanui dar e o decizie normala sa se amane concursul datorita conditiilor Meteo si situatiei reale de pe balta Camineasca.
Ganditi-va ce inseamna sa pescuiesti de pe aratura, nu se poate intra cu masina si mai ai si stufaris in fata locului. Temperraturile scazute nu cred ca deranjeaza pe nimeni- singurul disconfort termic ar fi pentru cei care hotarasc sa doarma la cort (si acolo se rezolva cu un sac bun de dormit! )
Hai sa nu ne enervam si sa jignim, sa o gandim la rece si sa luam fiecare decizia care ne apartine. Parerea mea ca nu are rost sa stricam prietenii datorita unui impuls de moment de care mai tarziu ne poate parea rau
Eu unul datorita timpului pe care vreau sa-l petrec cu familia am decis sa nu merg la mai mult de un concurs pe luna asa ca probabil voi renunta la GB. Revin imediat ce voi lua o hotarare.
Multumesc.
Etapa 1 Cupa Regiunii de SUD - Camineasca 2018
Moderator: sorinhc
- RazvanFeeder
Re: Etapa 1 Cupa Regiunii de SUD - Camineasca 2018
APS Feeder Club
Eu am sters post-urile, orice comentariu care nu isi are sensul va fi sters si de acum incolo. Cine este interesat sa participe sau are intrebari pertinente despre desfasurare , date etc , este binevenit sa intrebe. Cine doreste sa se inscrie pentru luna Mai , o poate face , cine doreste sa se retraga , la fel , il rug sa posteze public.
Catalin Constantinescu
daca tu numesti o parere referitoare la amanarea datei unui concurs "comentariu care nusi are sens" atunci cred ca te comporti mai ceva ca cei de pe crap mania si e pacat.Oricum te contrazici singur, zici ca cine are intrebari este binevenit dar la ce? este binevenit la sters postari? Sa ai o zi buna!
Catalin Constantinescu
daca tu numesti o parere referitoare la amanarea datei unui concurs "comentariu care nusi are sens" atunci cred ca te comporti mai ceva ca cei de pe crap mania si e pacat.Oricum te contrazici singur, zici ca cine are intrebari este binevenit dar la ce? este binevenit la sters postari? Sa ai o zi buna!
Valentin Rieber. Ma inscriu/comfirm participarea
Confirm disponibilitatea pt noua data. Mirel Grigorescu
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
O decizie inteleapta , cu motive intemeiate pentru reprogramarea concursului.Confirm prezenta pentru mai.
Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk
de acord cu noua programare, confirm prezenta
Confirm prezența la noua dată programată. Vasile Florian Cristian.
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
salut mutarea si confirm prezenta.
Confirm presenta
-
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”