Pe viitor...nu te mai duce pe locul ala...e cel mai neproductiv posibil. Daca vrei foisor vezi 3 sau 4
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Floarea Popestiului
Moderator: sorinhc
-
Re: Floarea Popestiului
Am fost si eu acum vre o 3 saptamani si am incercat din acelasi loc in 30-40 m . Nu am avut nici o tarsatura , pana nu am iesit la 70-80 m , langa aeratorul din centru . Locul este productiv in sezon , cand circula pestele , sau cand bate vantul in directia ta . Pe locul respectiv , acum 3 ani , am prins un crap de 14,5 kg (PB la vremea aceea) .
Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind Tapatalk
-
Salutare!
am fost astazi pe floare. am pescuit pe pontonul 3 cu inca un prieten. nada special green de la bait tech combinata cu cateva pelete de krill ( nada ramasa de ieri de pe greaca). am incercat diverse pop-up uri. cel mai bine a mers la pop up de krill roz nebun . eu am prins 2 crapi la 2 kg si 3 carasi frumosi iar colegul de ponton 8 crapi intre 2 si 3 kg. aveam aceeasi nada si aceeasi momeala....dadeam putin mai in stanga lui dar se pare ca el l-a nimerit mai bine
una peste alta a fost o zi excelenta de pescuit.
Fire intinse!
am fost astazi pe floare. am pescuit pe pontonul 3 cu inca un prieten. nada special green de la bait tech combinata cu cateva pelete de krill ( nada ramasa de ieri de pe greaca). am incercat diverse pop-up uri. cel mai bine a mers la pop up de krill roz nebun . eu am prins 2 crapi la 2 kg si 3 carasi frumosi iar colegul de ponton 8 crapi intre 2 si 3 kg. aveam aceeasi nada si aceeasi momeala....dadeam putin mai in stanga lui dar se pare ca el l-a nimerit mai bine
una peste alta a fost o zi excelenta de pescuit.
Fire intinse!
Ce-ati facut mah...ati prins toti pestii de pe Floare . Felicitari, mare realizare
Floarea Popestiului
Felicitari pentru partida Dorule! E o performanta totusi , sa ai deja cativa crapi pe anul asta in luna februarie. La mai mare!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Mersi baieti!
Le am dat drumul pestilor ramadri sa ii prindem si data viitoare )))
Florian.....vine caldura si ma pregatesc intensiv pt partida aia de pe Solacolu
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Le am dat drumul pestilor ramadri sa ii prindem si data viitoare )))
Florian.....vine caldura si ma pregatesc intensiv pt partida aia de pe Solacolu
-
Salutare!
Am fost astazi pentru o partida scurta pe Floare. Am ajuns pe balta pe la ora 13:00. Am pescuit la method large, pe el cu sticky method pellets de 2 mm de la BT combinate cu pelete de krill tot de la ei. Carlig Guru qm1 cu pop up uri de krill de la Lucian. Am stat la foisorul 3. Am pescuit la ~ 65 m. Cam greu cu vantul dar am reusit sa prind 6 carasi frumosi.
Fire intinse!
Am fost astazi pentru o partida scurta pe Floare. Am ajuns pe balta pe la ora 13:00. Am pescuit la method large, pe el cu sticky method pellets de 2 mm de la BT combinate cu pelete de krill tot de la ei. Carlig Guru qm1 cu pop up uri de krill de la Lucian. Am stat la foisorul 3. Am pescuit la ~ 65 m. Cam greu cu vantul dar am reusit sa prind 6 carasi frumosi.
Fire intinse!
-
Salutare!
Am fost ieri pe Floare. Am pescuit pe pontonul 1. Vremea frumoasa....cu niste reprize scurte de ploaie. Am pescuit cu 2 lansete. Una in 30 m si cealalalta spre aerator ~ 70 m. In prima parte a zilei am prins doar la cea de la 30 m, nada sonubaits chocolate orange method mix, o nada care miroase demential dar pe care nu reusesc sa o fac sa coleze bine. Este a doua oara cand o folosesc si tot nu am reusit sa o aduc la consistenta dorita. La carlig wafter chocolate orange de la ringer. Primul peste a fost un ten frumos de ~ 3 kg pe care l am bagat in minciog dar care m-a pacalit in timp ce cautam un loc sa asez lanseta ). A fugit si mi a lasat in minciog doar momitorul si carligul ).
Pe lanseta din 70 m am folosit mix de pelete de 2 mm si pop up krill. Am prins si acolo dar ceva mai slabut. Pana la sfarsitul partidei am reusit sa prind 6 ciortani 2-4 kg si 5 carasi 0.5-1 kg.
Fire intinse!
P.S. hai Dragos Nacea.....zi-ne cum a fost partida ta )
Am fost ieri pe Floare. Am pescuit pe pontonul 1. Vremea frumoasa....cu niste reprize scurte de ploaie. Am pescuit cu 2 lansete. Una in 30 m si cealalalta spre aerator ~ 70 m. In prima parte a zilei am prins doar la cea de la 30 m, nada sonubaits chocolate orange method mix, o nada care miroase demential dar pe care nu reusesc sa o fac sa coleze bine. Este a doua oara cand o folosesc si tot nu am reusit sa o aduc la consistenta dorita. La carlig wafter chocolate orange de la ringer. Primul peste a fost un ten frumos de ~ 3 kg pe care l am bagat in minciog dar care m-a pacalit in timp ce cautam un loc sa asez lanseta ). A fugit si mi a lasat in minciog doar momitorul si carligul ).
Pe lanseta din 70 m am folosit mix de pelete de 2 mm si pop up krill. Am prins si acolo dar ceva mai slabut. Pana la sfarsitul partidei am reusit sa prind 6 ciortani 2-4 kg si 5 carasi 0.5-1 kg.
Fire intinse!
-
Re: RE: Re: Floarea Popestiului
Felicitari Doru pentru partida ! Nu te-ai plictisit , ai avut ceva activitate !Salutare!
Fire intinse!
Eu am pescuit cu Preda Stefan langa foisorul 3 , chiar la marginea micului golf din dreapta .
Eu am pescuit pe 2 vaduri in 30m si in peste 100m la interceptie , in dreapta aeratorului .
Din pacate , pana in 16.30 am avut doar cateva prezentari de carasi , destul de maricei in comparatie cu anii trecuti
Dupa-amiaza au avut trei crapi , doi mai micuti si unul , intr-adevar , de poza , de 15,20 kg ! Am reusit sa aduc langa mal "tractorasul" , dupa care l-am rugat pe Stefan sa ma ajute pentru ca mi-era frica sa nu-l pierd )) .
Sunt foarte bucuros pentru rezultat , dar totusi nu pot sa nu remarc ca si aceasta balta devine , incet-incet , un mic carpodrom cu cativa "dulapi" si ceva ciortani rataciti prin zona .
As fi preferat ceva de genul " Dupa gheta si rasplata ..." , filmuletul lui Lucian , tineti minte ! ))