Salutare!
Hai ca a trecut ceva timp de la lansare si sunt curios daca a pescuit cineva mulineta asta. Cam scumpa dupa parerea mea dar poate e ceva de ea. Ca pret mai pui putin si ajungi la Daiwa Match Winner... Vine in 3 marimi si anume NT320, NT420 si NT520 si se pare ca pun la dispozitie si tamburi de rezerva. Nu stiu daca vine standard cu un singur tambur sau doi ?
Asteptam pareri, comparatii, review-uri....
Un video de la Preston:
https://www.youtube.com/watch?v=OdmewPdy224
Merci !
Mulineta Preston Centris
Moderator: sorinhc
Mulineta Preston Centris
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- Tiby Baschet
Re: Mulineta Preston Centris
M-am jucat cu ea la rece si mi s-a parut sculă. Am fost foarte multumit de seria PCR.
Mi-a placut ca are rulment la galet, 2 manivele, 2 tamburi fiecare cu 2 clipsuri si ruleaza foarte misto. Din nefericire nu am apucat sa o pescuiesc.
Sanatate
Mi-a placut ca are rulment la galet, 2 manivele, 2 tamburi fiecare cu 2 clipsuri si ruleaza foarte misto. Din nefericire nu am apucat sa o pescuiesc.
Sanatate
Centris 520 o pescuiesc de cand a aparut.Am pus-o pe DM 80 si acolo a ramas.Nu are nicio treaba cu PCR-ul de care pomenea Tibi,nu le am cu povestitul dar as descri-o ca finuta pe langa PCR.Si fata de MATCH WINNER,100 grame mai putin,pentru mine inseamna foarte mult.Vorbesc de centris 520 si daiwa 4012.Lansez cu combo-ul mai sus mentionat 80 metri de pe scaun.Atat am avut nevoie pana acum.
- Tiby Baschet
Da, rulleaza mult mai fin decat PCR-ul, similar cu shimano de fin.
Sunt curios pe rau cum se comporta. PCR-ul aici e imbatabil. Nu am vazut nici o mulineta sa traga cosuri grele asa.
Sunt curios pe rau cum se comporta. PCR-ul aici e imbatabil. Nu am vazut nici o mulineta sa traga cosuri grele asa.
- sony_exodus
Tibi, incearca Tica Talisman X-Tream si ai sa vezi putere, nici eu un am crezut pana nu am incercat.
Un adevarat monstru de forta.
Un adevarat monstru de forta.
nihil est verum, omnia licere...
- Tiby Baschet
Chiar mi-as lua asa ceva. Merita tica asta 1000 de ron?
Da, merita. Chiar mai mult...
- sony_exodus
A raspuns Solzescu, chiar merita! Daca ai ocazia sa-o pescuiesti ai sa iti schimbi parerea.
nihil est verum, omnia licere...
Eu am bagat doua lanseuri cu ea în plin curent pe Dunare, cu jiguri 10/0 de 120gr și gumă de somn. La mana ziceam că dau cu jig de 30 grame și gumă mică. E o senzație extrem de ciudată, neașteptată. Comparabila la forță cu Shimano Twin Power 4000PG sau o mulineta de baitcasting. Pentru spinning as merge pe Twin Power 4000PG (+50% preț, dar 100 gr in minus), dar la feeder aș sta în Tica. Mi s-a părut mult mai solidă. Daca dai 1500 pe un PG, nu vad de ce nu ai da pe Tica aceeasi bani. De-aia spun că merita cu brio cei 1000 de lei.
Eu am stat mult în dubiu daca să o iau, am ales rațional să dau 1400 de lei pe două Matchwinner 4012. Rațional, am luat o decizie corectă. Piticii însă nu sunt așa convinși...
Eu am stat mult în dubiu daca să o iau, am ales rațional să dau 1400 de lei pe două Matchwinner 4012. Rațional, am luat o decizie corectă. Piticii însă nu sunt așa convinși...
- Tiby Baschet
Am fost sa ma joc cu ea azi la total.
E intradevar foarte misto, dar nu e pe gustul meu.
Nici centrisul.
Spor!
E intradevar foarte misto, dar nu e pe gustul meu.
Nici centrisul.
Spor!
Înapoi la “Echipament si accesorii”