Razvane, sa aduci un crap de 4 kg. de la 70 - 80m in linie dreapta si la mal( cu strat gros de matasea broastei ) sa nu ai nici o dificultate de a-l scoate cu un minciog de platica, mie mi se pare ciudat
sa fi fost eclipsa de vina ?
Mulineta Favorite Sirius _ scurta prezentare
Moderator: sorinhc
Re: Mulineta Favorite Sirius _ scurta prezentare
Sal!!! Nea Cismas, daca erai un pescar bătrân , trebuia sa sti ca orice peste cind vine cu matase sau bradis sau alta vegetatie dupa el sau pe cap nu se zbate absolut deloc pestele se simte in siguranță RESPECT!!!
2 - 3 m la mal era matasea broastei, restul de 70 m apa curata
cred ca pestii au dat o petrecere de eclipsa si erau anesteziati
cred ca pestii au dat o petrecere de eclipsa si erau anesteziati
Nea Cismas...pune senzori și astfel vei avea parte de super drill uri.
Se vor speria pestii de la zgomot când trag și sa te ții atunci!
Încearcă! Niciodată nu e prea târziu sa înveți ceva nou și folositor
RM
Sent using Tapatalk
Se vor speria pestii de la zgomot când trag și sa te ții atunci!
Încearcă! Niciodată nu e prea târziu sa înveți ceva nou și folositor
RM
Sent using Tapatalk
Claudiu, stai linistit, am si senzori, am si bambine, le mai folosesc cateodata, mai ales cand bag si cate o lanseta cu baboi
idea e ca eu nu ma duc la pescuit pentru a cantari un peste inert, ci pentru a ma bucura de natura si de drilluri
din cauza asta ma mai duc, rar, la Belciugatele dupa novac (evident cu senzor) si pentru mine nimic nu se compara cu mreana si scobarul, pesti cu draci in ei
apropos de zgomot, am folosit si clopotei, dar ma inervau in primul rand pe mine si I-am abandonat,
idea e ca eu nu ma duc la pescuit pentru a cantari un peste inert, ci pentru a ma bucura de natura si de drilluri
din cauza asta ma mai duc, rar, la Belciugatele dupa novac (evident cu senzor) si pentru mine nimic nu se compara cu mreana si scobarul, pesti cu draci in ei
apropos de zgomot, am folosit si clopotei, dar ma inervau in primul rand pe mine si I-am abandonat,
Înapoi la “Echipament si accesorii”