Roving kit

Sfaturi, recomandari, sugestii despre lansete, mulinete accesorii si monturi.

Moderator: sorinhc

sorinhc

Re: Roving kit

Mesajde sorinhc » Vin Oct 13, 2017 2:17 pm

"MA DUC LA PESCUIT, NU SA SCOT PESTE DIN APA"
Am inteles acum care e motto-ul tau :mrgreen: .

D'aia nu renunt la Fox Reclimer nici mort :D . La capitolul comoditate si cum te simti dupa o zi de stat pe el e "number one".

Acum lasand gluma la o parte @cismas chiar nu te tenteaza un astfel de kit (deja ai X25-ul) mai ales pt Dunare ? Si daca nu de ce ? Doar nu mergi la Dunare sa dai exact acolo unde ajunge masine :mrgreen: , putina aventura ....
ok.jpg
;)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

Costin Mirea

Mesajde Costin Mirea » Vin Oct 13, 2017 2:32 pm

Sorin, duminica ma duc la Dunare si daca nu uit iti fac poze sa vezi echipamentul. Nu m-am hotarat inca daca iau Supalite-ul sau Accesory Chair, dar oricare ar fi iti faci o idee.
Costin Mirea

CISMAS

Mesajde CISMAS » Vin Oct 13, 2017 3:16 pm

sorin, nu ma tenteaza chiar deloc, scaune am, Geanta Anaconda Tackle Bag XL am, huse de transport lansete montate am 3, tuburi rigide pentru lansete nemontate am...
cat priveste Aventura...la varsta mea, pescuitul pe Dunare, de multe ori cu hamacul (nu support cortul, dar am si unde nu sant copaci...il iau) dupa mine (pot sa-ti confirme baietii cu care merg la concursuri), cred ca e sufficient
in tinerete eram mai vioi, raliuri auto, muntii Fagaras de nenumarate ori, pescuit la pastrav pe rau de munte (tot in Fasarasi) care insemna cam 12 + 12km aproape zilnic in vacante
acum va las pe voi si ma bucur ca inca...mai pot...atat cat mai pot, ca spiritual mi-a ramas acelasi si ca am invatat pescuitul C&R, in tinerete, desi nu-i mancam, luam toti pastravii acasa (erau destui in rau) si ii dadeam la toate babele din sat (mosii nu-mi placeau... :lol: )

CISMAS

Mesajde CISMAS » Mar Oct 17, 2017 4:24 pm

si inca ceva, daca mersul pe jos cu carca plina 100 - 200 m, de la masina la locul de pescuit, atunci, sa faci RAFTING,pe Jiu ( pe semnatura ) la 66 ani ce e, NEBUNIE ? :shock:
sant bun de Balaceanca ? :lol: :lol: :lol:

piticusunt

Mesajde piticusunt » Dum Noi 12, 2017 5:28 pm

Eu am renuntat la supalite dupa fix 2 partide. Nu am fost pe aceeași lungime de unda cu scaunul asta. Mult prea jos si incomod de stat pe el.

Trimis de pe al meu WAS-LX1 folosind Tapatalk

RazvanFeeder

Mesajde RazvanFeeder » Lun Noi 13, 2017 1:12 am

Pentru Dunare am luat un scaun recliner Kodex Robo Chair la jumatate de pret fata de ce gasesti pe piata....dezavantajul ca nu prea gasesti accesorii- (momentan am doar tava laterala). Firma nu prea e cunoscuta la noi dar e divizia low- cost de la Middy si are 4 sisteme de prindere star-grip incluse.
https://www.anglingdirect.co.uk/30plus-robo-chair
Scaunul are 4,7 kg si e extrem de comod- pentru transport i-am atasat o curea de la Korum ;)
APS Feeder Club

sorinhc

Mesajde sorinhc » Lun Noi 13, 2017 9:29 am

@RazvanFeeder - se gaseste Robo Chair-ul si din cate stiu se potrivesc toate accesoriile "Star Grip". Nu am incercat niciodata scaunul asa ca nu pot sa spun daca e confortabil sau nu. Accesoriile sunt cam slabute (nu se compara cu Preston) dar in rest e ok.

;)
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

sorinhc

Mesajde sorinhc » Joi Feb 01, 2018 4:52 pm

Am vazut ca a aparut si in magazine ruxacul nou ITM de la Korum, cel de care vorbeam mai sus. A incercat cineva combinatia ITM + Korum Chair ? Eu nu am avut timp sa ma duc sa o incerc macar asa putin fara greutate, "la rece".

;)

sorinhc

Mesajde sorinhc » Dum Aug 05, 2018 3:00 pm

Pana la urma nu a incercat nimeni combinatia de care vorbeam mai sus (itm+X25)? Orice parere e binevenita.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sorinhc

Mesajde sorinhc » Mar Aug 07, 2018 10:09 pm

Insist! Orice parere de la cei care au utilizat ansamblul.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Înapoi la “Echipament si accesorii”