Salut, din pacate nu vorbeam cu Dumneata. Pe unde vezi ca postez te iei de mine si e foarte urat ce faci. Probabil unde nu te cunosc personal, nici nu tin la glumele tale.
In sfarsit, ca sa iti raspund la comentariu am vorbit deja cu el si ii dau dreptate. Nici eu nu as spune, asa a facut si cu emisiunile de pe arges si a fost dezastru. Toata lumea s-a dus acolo si rezultatul a fost un morman de gunoaie, luat tot pestele acasa si locul mereu ocupat. Este aceeasi treaba si la Dunare.
Prin "nimeni nu stie si nici eu nu imi pot sa seama pe ce zona pescuiesti" am vrut sa aflu, din curiozitate, si am intrebat prin jur. Eu am locurile mele pe care le frecventez. Nu am nevoie sa bat 40-60 de km de pentru un pescuit. Dunarea este la 5 minute de casa.
iar respectul de la final reprezinta felicitarile mele pentru efortul depus in realizarea filmelor legate de stilul nostru. Nu e chestie tocmai usoara, sa te plimbi cu camera dupa tine, sa explici totul pas cu pas aproape totul si sa ai si rezultate.
Sanatate si fir intins Domnu' Solzescu. Sa ne vedem cu bine pe malul apei.