Se vede ca s-a innorat afara, aveti alte subiecte de discutat decat cele legate de pescuit
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
)) .
Locul nu este secret de stat altfel faceam si eu ca Zsolt, puneam doar o fotografie blurata in spate. In schimb , e filmata toata zona, poate unii chiar stiu de locul respectiv si nu vor sa spuna , atii urmeaza sa isi dea seama. Ceva adevar totusi este la mijloc, adica , toti intreaba de loc dar nu se gandesc ca abordarea a fost totul.
La a 2-a filmare, am gasit toata plaja ocupata de 2 persoane cu peste 16 lansete puse pe cracane din lemn, erau veniti de 4 zile si au prins ... 2 guvizi. Am asteptat sa stranga ei si sa plece sa pot pescui, iar ce a urmat dupa aventura astora cu 2 guvizi, o sa va las pe voi sa vedeti si mai apoi ne auzim aici pe comentarii.
Este adevarat ca unde nu este peste , nu ai ce prinde , dar la fel de adevarat este si treaba cu : degeaba ai peste daca nu stii sa il prinzi .... eu spun ca emisiunile rolul asta il au , in situatii specifice , pe locuri specifice, cum facem sa scoatem un rezultat cat mai bun din ce avem in fata ! La asta se rezuma insusi pescuitul, nu la a pescuit pe un loc sau altul....
Fiti cuminti !
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)