Ryobi zauber
Trimis de pe al meu X4_Soul_Xtreme folosind Tapatalk
Shimano si Ryobi Alibaba (CHINA)
Moderator: sorinhc
-
Re: Shimano si Ryobi Alibaba (CHINA)
Am vazut mai multe anunturi pe OLX acolo un ryobi zauber este 350 ron nou , de acolo am inceput sa caut pe siturile din china si am gasit aceleasi cutii si aceleasi manere la un pret de 250 ron in banii nostri . Cred ca sunt fake .
250 plus taxe ..... si eu am crezut asta la un moment dat dar am intrebat pe cineva care a desfacut mai multe decat mine si raspunsul a fost ca sunt la fel. Poate exista si fake-uri cine stie, nu am info mai multe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
- catalin232
Vezi daca au tambur sau nu , un Ryobi Zauber fara tambur de rezerva la banii aia se vinde, 350 lei pe undeva pe aici. Erau Zauber-uri la Energo ce sareau de 500 lei , dar alea erau versiunea " Match" , veneau cu 3 tamburi metalici shallow ( de capacitate mica ) . Adica pui 350 lei mulineta si 100 lei una bucata tambur ( total 200 lei ) iti rezulta pretul de 550 lei ...Am vazut mai multe anunturi pe OLX acolo un ryobi zauber este 350 ron nou , de acolo am inceput sa caut pe siturile din china si am gasit aceleasi cutii si aceleasi manere la un pret de 250 ron in banii nostri . Cred ca sunt fake .
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
-
Tipul cu red arc s-a sucit asa ca am comandat un preston inertia de 420 . Multumesc inca odata pentru recomandare.
Pana una alta fire intinse,
Poate ne vedem la targ.
Pana una alta fire intinse,
Poate ne vedem la targ.
Înapoi la “Echipament si accesorii”