Avand in vedere ca am fost si eu amintit prin postari, stai fara grija din partea mea , nu consider nimic acid . Ba mai mult, inteleg si " socul " la prima vedere / pipaire al lansetei , este absolut barbara, este adevarat .scuze daca parut putzin acid...nu am vrut asta...
Ceea ce am spus eu si inca sustin a fost asa : nu imi place tipul asta de pescuit, nu il prefer, nu il practic in pescuitul de placere, il practic strict de nevoie. Avand astea in vedere, nu am inteles ( personal ma refer) sensul pentru care ar trebui sa dau mii de lei pentru o lanseta de care nu ma folosesc mai mult de 3-4 partide / an.
M-a interesat strict partea practica adica - Arunca 120+ m ? DA ! Este ieftina ? DA . Atat mi-a fost suficient pentru a o alege si pentru a o recomanda pe mai departe celor aflati in aceeasi situatie ca si mine , tinand cont de toate cele spuse mai sus.
PS: In filmarea de la Doripesco am spus destul de clar ca si pe mine ma deranjaza cotorul foarte scurt si ca trebuia sa fie mai lung. Iar pe latura de " promovare" , crede-ma ca nu am avut nimic de castigat si nici nu am facut filmarea si prezentat lanseta cu gandul de a castiga ceva, desi realitatea este ca am avut o contributie la " succesul gamei " .
Ceea ce am facut, am facut pentru a ajuta alti pescari aflati in aceeasi situatie ca mine, vor distanta dar nu vor sa plateasca sute sau mii de lei pentru o lanseta ce va fi folosita la 2-3 partide / an ! Atat si nimic mai mult