Daiwa Match Winner 4012 QDA vs. TD feeder 4012 QD 2019
Moderator: sorinhc
Daiwa Match Winner 4012 QDA vs. TD feeder 4012 QD 2019
Intre cele 2, pro si contra... dpdv al specificatiilor sunt asemanatoare, diferenta fiiind de rulmenti la Match Winner. Merita oare? Tehnologiile sunt la fel, dimensiunile la fel, greutatile la fel. Astept parerile voastre.
Re: Daiwa Match Winner 4012 QDA vs. TD feeder 4012 QD 2019
TD ul nu are tambur de rezerva. Dacă îl cumperi separat și mai adaugi și rulmenții lipsa ajungi cat un MW.
Si daca adaug si TDR-ul 2019 in ecuatie, care ar merita mai mult? Tot MW? ca parca eu asa il vad acum...
- RazvanFeeder
Daca nu te deranjeaza greutatea (MW are 445g fata de TDR care are 395g) MW e alegerea perfecta.Si daca adaug si TDR-ul 2019 in ecuatie, care ar merita mai mult? Tot MW? ca parca eu asa il vad acum...
Ia in calculsi ca MW nu are rulment la galet dar are discuri de frana din carbon pe cand TDR are 1 rulment la galet dar discuri de pasla.
APS Feeder Club
Rulmentul lipsa la galet e o binecuvântare. Am 2 MW de 4012 și un 3012, ultima cu upgrade la galet. Scârțâie in draci daca prinde nadă rulmentul in cauză, mă enervează de mor. După fiecare partidă stau și curăț sub presiune și ung la ea de nu îmi mai vine sa o folosesc. La celelalte două mă doare in cot de unde intra nada Ce intră ușor, iese ușor... Nu cred că au pus bucșă de zgârciți la MW, la o mulineta de staționar are o groază de logică sa fie așa.
Hmm! Rulmentii sunt ca silicoanele la femei. Unele arata ca in Total RecallRulmentul lipsa la galet e o binecuvântare. Am 2 MW de 4012 și un 3012, ultima cu upgrade la galet. Scârțâie in draci daca prinde nadă rulmentul in cauză, mă enervează de mor. După fiecare partidă stau și curăț sub presiune și ung la ea de nu îmi mai vine sa o folosesc. La celelalte două mă doare in cot de unde intra nada Ce intră ușor, iese ușor... Nu cred că au pus bucșă de zgârciți la MW, la o mulineta de staționar are o groază de logică sa fie așa.
Un galet upgradat cu rulment/rulmenti nu are voie sa scartaie si sa maraie, chiar daca este vorba de Daiwa...
Sa inteleg ca toate scârțâie? . Eu tocmai ce am dat retur un TDM scârțâietor din nastere ...nu stiu cum sa procedez, sa mai trag un loz sau sa fac upgrade la Match Winner ? Oricum in loc de 3012 am primit un 4012....ce sa mai zic....
Așa am luat-o de la cineva care o scăpase in Olt. A dus-o la Edy, pe ăla dacă îl scapi pune rulment și între discurile de frână ) Oricum, fusese desfăcută complet și i se pusese rulmentul in cauză. Habar nu am ce calitate are rulmentul, daca e capsulat au ba...ori îl desfac/schimb, ori caut o nada la care sa nu scârțâieHmm! Rulmentii sunt ca silicoanele la femei. Unele arata ca in Total RecallRulmentul lipsa la galet e o binecuvântare. Am 2 MW de 4012 și un 3012, ultima cu upgrade la galet. Scârțâie in draci daca prinde nadă rulmentul in cauză, mă enervează de mor. După fiecare partidă stau și curăț sub presiune și ung la ea de nu îmi mai vine sa o folosesc. La celelalte două mă doare in cot de unde intra nada Ce intră ușor, iese ușor... Nu cred că au pus bucșă de zgârciți la MW, la o mulineta de staționar are o groază de logică sa fie așa.
Un galet upgradat cu rulment/rulmenti nu are voie sa scartaie si sa maraie, chiar daca este vorba de Daiwa...
- RazvanFeeder
Cred ca te-a pacalit respectivul...a scapat-o in Olt dupa ce i-a pus rulment la galet!Așa am luat-o de la cineva care o scăpase in Olt. A dus-o la Edy, pe ăla dacă îl scapi pune rulment și între discurile de frână ) Oricum, fusese desfăcută complet și i se pusese rulmentul in cauză. Habar nu am ce calitate are rulmentul, daca e capsulat au ba...ori îl desfac/schimb, ori caut o nada la care sa nu scârțâie
Lasand gluma la o parte nu poti sa spui ca o mulineta cu rulment la galet merge mai prost decat una fara! Poti sa intrebi si pescari de spinning
Plus ca rulmentul la galet ajuta ca firul sa nu se torsioneze cum se intampla in mod normal la o mulineta cu bucsa
APS Feeder Club
Corect.Lasand gluma la o parte nu poti sa spui ca o mulineta cu rulment la galet merge mai prost decat una fara! Poti sa intrebi si pescari de spinning
Plus ca rulmentul la galet ajuta ca firul sa nu se torsioneze cum se intampla in mod normal la o mulineta cu bucsa
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
Înapoi la “Echipament si accesorii”